Reuzen en nephilimThe Ancient Giants Who Ruled America, The Missing Skeletons and the Great Smithsonian Cover-Up - Richard J Dewhurst.pdf

Prachtig geÔllustreerd werk over reuzen, skeletten, en veel meer. 208 pagina's dik. En dan te bedenken dat dit alleen nog maar over Amerika gaat en niet wereldwijd.
De connectie tussen DaniŽl en Noach.
God der goden (engelen) - deel 6

In deze laatste studie geef ik nog wat extra info in het licht van Matt.24. Het beeld van het beest krijgt een geest. De dagen van Noach en de Wederkomst. En nog kort het belang van Egypte.

De connectie tussen DaniŽl en Noach.
God der goden (engelen) - deel 5

In deze studie geef ik mijn visie op de vraag waarom Nebukadnezar een gouden beeld liet oprichten. Dit welbekende zondagschool verhaal, krijgt een bijzondere wending, waardoor het ineens een logisch verhaal wordt.

De connectie tussen DaniŽl en Noach.
God der goden (engelen) - deel 4

In deze studie richt ik me kort op de periode van de richteren en koningen. Een zwarte bladzijde in de geschiedenis die vol staat met afgodendienst. Saul ziet een spook en in de laatste dagen Salomo glijdt hij heel ver af.

De connectie tussen DaniŽl en Noach.
God der goden (engelen) - deel 3

Dit stuk gaat in op de Bašls en Molech. Ook vindt u een globale timetable van de goden en in welke tijd zij ongeveer leefden.

De connectie tussen DaniŽl en Noach.

God der goden (engelen) - deel 2

Dit stuk vertelt over de wijziging van satans strategie en op welke wijze satan een aantal van zijn engelen daarvoor gebruikt. Ook leg ik u uit waarom IsraŽl verlost moest worden uit Egypte en hoe logisch het begin van de tien geboden dan zijn.

De connectie tussen DaniŽl en Noach.
God der goden (engelen) - deel 1

De oorlogen des HEEREN tegen de nephilim. Grote Bijbelstudie.

De oorlogen des heeren tegen de nephilim.

Ik ben begonnen met een uitgebreide Bijbelstudie over "goden" die we in het O.T. tegenkomen. Een kleine 70 namen van deze wezen worden in de Bijbel genoemd. Er is volgens mij een bijzondere connectie tussen DaniŽl en Noach. En dat zal ik u proberen te laten zien. De studie bestaat uit meerdere delen. En... op de clou zult u dus nog even moeten wachten. Eerst dienen we onze beeldvorming over dit onderwerp gelijk te stellen met het Woord van God.

Een zeer uitgebreide, diepgaande en veelzijdige Bijbelstudie over "het boek van de oorlogen des Heeren" en de link met de eeuwige strijd tegen de nephilim en afgoden.

Er staan veel nieuwe inzichten in en achtergrondinformatie waardoor zondagschoolversies van de Bijbel ineens veranderen in een verbazingwekkende Bijbelse waarheid.

 

 

nephilim_en_hun_toekomst.html

Het toekomstige werk van de zondige engelen. Deel 1

Deze systhematische Bijbelstudie behandeld alle voorkomende "termen" voor reuzen in de Bijbel en maakt de vertaalslag met de dagen voor de zondvloed en de Paousia van de Zoon des mensen (Matt.24).

Eerste deel van de drie-delige Bijbelstudie waar 2Petr.2 en Judas naast elkaar worden gelegd. Want in de Wederkomst zullen zij weer ten tonele zijn verschenen.

   

Het toekomstige werk van de zondige engelen. Deel 2

Het toekomstige werk van de zondige engelen. Deel 3

Tweede deel van de drie-delige Bijbelstudie waar 2Petr.2 en Judas naast elkaar worden gelegd. Want in de Wederkomst zullen zij weer ten tonele zijn verschenen.

Derde deel van de drie-delige Bijbelstudie waar 2Petr.2 en Judas naast elkaar worden gelegd. Want in de Wederkomst zullen zij weer ten tonele zijn verschenen.

   

Maya kalender 2012: De Bijbelstudie

In 2012 is de wereld niet vergaan. Dat zeiden de Maya's ook. Deze studie geeft veel achtergrond informatie over Babel dat in de eindtijd de grote stad is en waar de zondige engelen hun residentie zullen hebben in het laatste, antichristelijke wereldrijk.

De video "on stage / backstage" spreekt over de zondige engelen en hun openbaring in het verleden, het heden en in de toekomst.Copyright © 2013  Melle Velema  -  Eindtijd in Beeld [Eindtijdinbeeld.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 13 februari 2016
.