Eindtijd in Beeld: IsraŽl, Gaza en de kredietcrisis.

Bijbelse verklaring voor de strijd tussen IsraŽl en Gaza en de kredietcrisis in het licht van de eindtijd.

 1. Wees kritisch!
 2. De noodzaak van de oorlog in IsraŽl.
 3. Palestijnse staat
 4. kredietcrisis
 5. Conclusies.

Wees kritisch.

Al het nieuws gaat over IsraŽl, Hamas en Gaza. Ik voel mij genoodzaakt om je te vertellen wat de Bijbel hierover zegt, in het licht van de eindtijd, waarin wij nu leven.

Om te beginnen is het belangrijk zeer kritisch te zijn. Stel je zelf de vraag: wat heb ik gezien op televisie, wat heb ik gehoord op de radio en wat heb ik gelezen in de krant? En als ik IsraŽl en Gaza op een weegschaal plaats, hoe is dit dan verdeeld? Wees kritisch. Waarom zeg ik dat? Heel simpel: jij verzamelt het nieuws niet. Het nieuws wordt gebracht en klakkeloos aannemen van de beelden, radiocommentaren en krantenartikelen geven nu eenmaal een zeker beeld, waarbij jij je moet afvragen: Klopt het? En een veel diepere vraag die je zou moeten stellen is: waarom brengt men het nieuws op deze manier bij mij naar binnen?

 

Back to Top

De noodzaak van de oorlog in IsraŽl.

Het volgende.

Wat we nu horen, heeeeeeel kort samen gevat, is: belangrijke figuren roepen op tot een staakt-het-vuren. IsraŽl is Gaza binnen gevallen, uit defensief oogpunt. Nu moeten alle alarmbellen gaan rinkelen.

 1. De Bijbel zegt, dat de Opname binnenkort zal plaatsvinden.
 2. De Bijbel zegt, dat daarna de antichrist geopenbaard wordt.

De mensheid wordt klaar gestoomd voor de komst van de antichrist. En deze gebeurtenissen, in IsraŽl, hebben daar alles mee van doen. Wat deze figuren als, Solana, Blair, Obama en Zarkozy ook naar buiten brengen, het gaat in alles om het oprichten van een Palestijnse staat. De Bijbel geeft namelijk heel duidelijk aan dat een erkent Palestina deel uitmaakt van de laatste 7 jaren van satan. Daarom is het noodzakelijk, om voor de komst van satan, een Palestijnse staat te hebben opgericht, dat niet alleen door de 90 landen vandaag de dag wordt erkend als autonoom gebied, maar door alle landen in de wereld.

 

Back to Top

Palestijnse staat

De inval van IsraŽl op Gaza, maakt de roep om vrede en de erkenning van een Palestijnse staat, alleen maar groter. En dat is nu juist wat er binnenkort te verwachten valt. Wat je ook zeker zult horen in het nieuws zijn de namen van de volgende landen:

 • Egypte
 • SyriŽ
 • JordaniŽ
 • Libanon
 • Iran
 • Irak
 • IsraŽl

 

Je zegt misschien, dat is makkelijk, daar hoor ik elke dag al iets over. Prima, maar waarom wordt het nieuws uit deze landen steeds onder onze aandacht gebracht en horen we vrijwel niets meer over de afschuwelijke gebeurtenissen die zich in Afrika, AziŽ en Latijns-Amerikaan vandaag de dag afspelen.

Het heeft allemaal ťťn en dezelfde reden: de antichrist komt eraan. De Bijbel heeft zijn komst aangekondigd, maar aangezien er maar een klein groepje mensen op de wereld dat uit de Bijbel kunnen halen, zal de rest van de mensen dit nieuws dus uit andere bronnen moeten halen. 

Binnenkort zal ik wat dieper op deze eerder genoemde landen ingaan, maar nu nog even de kredietcrisis.

 

Back to Top

kredietcrisis

Rosh Hashanah 2008, was de bazuin die we gehoord hebben. En deze betekent voor ons als christenen maar ťťn ding: Wakker worden en ga de Bruidegom tegemoet!

Ten tijde van Rosh Hashanah 2008, kende Amerika al grote financiŽle problemen. Maar vanaf Rosh Hashanah, is deze financiŽle malaise als een olievlek verspreidt over de hele wereld. U weet toch nog wel wat de heren Bos en Balkenende zeiden over de gebeurtenissen in Amerika destijds: "Wij hoeven ons geen zorgen te maken, want wij kennen een ander soort financieel systeem en ons land kan een behoorlijke stoot hebben". 

In het licht van de eindtijd, waarin wij nu leven, heeft de kredietcrisis een belangrijke rol. Daarbij is belangrijk weer vast te stellen, dat de gemeente de Opname verwacht en satan de mensheid op zijn komst voorbereid. Inmiddels is ťťn van de belangrijkste dingen die we ons moeten realiseren, dat satan een nieuw financieel systeem gaat invoeren. Dit is iets wat we afgelopen maanden van verschillende partijen om een andere manier hebben gehoord.

Ik kan je verzekeren dat dit nieuwe systeem in ieder geval een gecentraliseerd systeem is. Centralisatie is namelijk een satanisch hoofddoel. De invoer van een nieuw "sterk" financieel systeem is nu eenmaal eenvoudiger te bereiken als het huidige "ziek" is, dan wanneer het huidige een gezond systeem is.

 

Back to Top

Conclusies.

Conclusies:

 • We bevinden ons in het allerlaatste moment voor de Opname van de Gemeente. Yes!
 • De stichting van een Palestijnse staat is van zeer groot belang. En wel voor de komende wereldmacht. Niet voor IsraŽl en niet voor de gemeente.
 • Vrede voor IsraŽl staat voor de deur. Roadmap to peace zal binnenkort weer op tafel liggen.
 • De wereldeconomie is flink ‘ziek’. Zij zal, mijns inziens, niet naar een compleet herstel gaan en weer ‘beter’ worden.
 • De wereldeconomie zal nog een poosje instabiel blijven en hard toe zijn aan een nieuw, sterk, gecentraliseerd, financieel systeem. Ook zal het systeem contant geld overbodig maken.

 

Wees waakzaam mensen!

Gods zegen toegewenst,

 

Melle.

 

Back to Top