Hoe een US-aardbeving van 23/2 is ‘weggepoetst’..??!


Bron: Want to Know

De Amerikaanse jongeman die zich al enige tijd bezighoudt met het bestuderen van aardbevingen over de hele wereld, ‘Dutchsinse’ genaamd, ontvangt vandaag, 24 Februari rapporten van mensen die een aardbeving in de VS hebben gevoeld, maar die NIET door de Amerikaanse overheidsdienst, de USGS wordt gemeld. Sterker nog, wanneer je kijkt naar de officiŽle rapporten, die op internet realtime worden bijgehouden, blijkt dat deze aardbeving is WEGGEPOETST..!!

Na speur en zoekwerk blijkt, zoals je hieronder in het filmpje kunt zien, dat het epicentrum van de aardbeving in het gebied tusssen Florida en South Carolina heeft gelegen. Maar nogmaals, daar zijn geen officiŽle centrale gegevens van. Met een omweg is deze ‘Dutchsinse’ toch in staat om kaarten van deze beving te pakken te krijgen. Hij kijkt namelijk naar de nog niet weggepoetste kaarten, die online staan bij de kleine geologische meetstations, door het land. Dit zijn de zogenaamde ‘helicorder’-kenmerken van de ANSS-stations.

De sterkste aardbevingen kwamen dus voor in het gebied van Florida en South/North Carolina, maar de beving is DOOR DE HELE VS gemonitored..! Waarom haalt een officiŽle overheidsinstantie de online gegevens weg, is dus de vraag, en dan nog wel op de knullige wijze waarop dat is gedaan..??

 

Als de link op Youtube verwijderd is, kunt u hem via EiB-Downloads, alsnog ophalen.

Terug naar begin

Copyright © 2012  Eindtijdinbeeld - Melle Velema. Alle rechten voorbehouden.