Eindtijd in beeld dromen en visoenen pagina.

Ik krijg met regelmaat van de lezers van deze site dromen en visioenen gemaild. Doorgaans is mijn reactie dat ik daar niets mee kan, omdat ik geen dromen kan uitleggen. Zelf heb ik regelmatig beelden en dromen over de eindtijd. Op deze pagina kan ik jouw droom of visioen, geheel anoniem, plaatsen. Waarom? Ik kan ze niet uitleggen, maar ze kunnen wel anderen helpen bij vragen over de eindtijd of de eindtijd visualiseren = Eindtijd in beeld brengen. Mailen kan naar: eindtijdinbeeld@gmail.com


Inhoudsopgave

 1. Arabisch lied tegen Jezus.
 2. Moslims vallen Christenen aan.
 3. Droogte op de Bijbelbelt
 4. Droom van de vlammende deur
 5. Satan bestuurt een tornado.
 6. Een klok van pallets-vijf voor twaalf
 7. Mensen, zien jullie niet wat er gebeurd? Jezus gaat terugkomen!
 8. Een droom over de Opname.
 9. West Nederland krijgt het zwaar in 2012!
 10. Een aankomend demonisch leger.
 11. Droom over de Here Jezus en engelen.
 12. De komst van een grote rode planeet.
 13. War of the worlds; de komst van de Nephilim.
 14. FEMA-kamp en bordesscene. 2 dromen.
 15. De brandende wereld na de Opname van de Gemeente. En er is niemand die het opmerkt.
 16. Atoombom Iran - Amerika.
 17. De bijzondere maanverandering!
 18. Getuigenis van Jezus in de arena van satan.
 19. Drie dromen over de aanstaande Opname.
 20. Twee dromen, NWO en David en Goliath in 2kleur.
 21. Countdown en de komst van de wolf!
 22. Deels uitgekomen droom over het record aan tornado's in Amerika!
 23. Ik besefte dat dit nou de vervloekte chip is.
 24. Drie dromen over totale controle, chemtrails en veel meer.
 25. Tweede droom over de maand augustus.
 26. Een paddenstoelwolk in San Francisco.
 27. De bijzondere droom over 3 augustus.
 28. Ik durf de naam buitenaardse wezens niet te gebruiken...
 29. Het westen van Nederland zag ik onderlopen.
 30. In de auto omhoog.
 31. 144 passagiers.
 32. Twee dromen.
 33. Een afschuwelijke slachting.
 34. Oog in oog met de antichrist.
 35. Legioenen ruimteschepen.
 36. Toen zag ik hem op een wolk verschijnen.
 37. De Heer komt eraan, laten we klaar staan!
 38. Droom over de twee getuigen.
 39. Mijn kinderen!!!
 40. Het begint al.. wegwezen hier…

Visioenen

 1. Visioen over de antichrist.
 2. Een indrukwekkend visioen uit 1980 over de Grote Verdrukking.
 3. De golf van intense haat tegen Christenen.
 4. Visioenen van de opname
 5. Noorse profetie: WO III

 

 

 

Terug naar beginArabisch lied tegen Jezus.

03 nov. 2015 (gedroomd sept. 2011)

Dit was mijn droom vannacht… Nog nooit heb ik in een droom zoiets luids gehoord… dat keiharde zingen, ook nog in Arabische steil.


Persoonlijk geloof ik niet zo in een oorlog tegen christenen, waarin de Islam een grote rol zal spelen, daarom is het vreemd.
Ik geloof wel in de eindtijd, opname en grote verdrukking....... maar dat van de Islam heb ik altijd met een korrel zout genomen.


In die droom was ik buiten, ergens in de buurt waar ik als kind woonde volgens mij, en ineens hoorde ik heel hard een moslim zingen met echt zo een Arabische klank. Hij zong dit: “We zullen alles ‘reinigen’ wat met Jezus te maken heeft.......” En er kwam een hele harde wind, ik kon met moeite mijn huisdeur openen. En die moslim in bruin gekleed stond naast me te kijken, hoe ik met veel moeite naar binnenging. Ik vond het eng die stem, die klank, en wat gezongen werd. Daarom vluchtte ik naar mijn huis.

singing Arab

Ik heb nagedacht over de droom en ik geloof dat het de verdrukking weergeeft tegen de gelovigen. Die storm die ik voelde is de tegenwind die achtergebleven gelovigen zullen moeten ondervinden. Die storm was heel zwaar; met moeite bleef ik staande en kreeg ik mijn deur van mijn huis open met de sleutel, maar uiteindelijk lukte het!!!! Ondanks die storm.

 

Het huis waar ik naar binnenging, slaat op thuiskomen, bij de Heer komen........

Ik heb in dat huis dan wel niet Jezus gezien, maar ik kwam gewoon thuis......

Ik geloof dat deze droom, waarin ik echt heel luid hoorde en de storm echt voelde, dat dat wel van enige betekenis moet zijn.

Of mijn verklaring juist is, kan ik niet met 100 procent zekerheid zeggen, maar is de enige verklaring die ik er zelf voor kan vinden.

Ik geloof steeds meer dat de opname heel dichtbij is en we zeker op 29 september moeten letten, gezien die bijzondere sterrenstand.

Of de opname die datum is, kan ik niet zeggen maar nogmaals gezegd: Het is heel opvallend!!!

 

 

Terug naar begin


Moslims vallen Christenen aan.

30 sept. 2014

Vannacht had ik een afschuwelijke droom.

Jihad tegen Christenen.

 

Ineens waren er aanvallen van moslims uit minstens drie verschillende richtingen. Het was heel beangstigend. Wij waren ons leven niet meer zeker want ze moesten ons de christenen hebben. Ik zag grof geweld en het was echt eng.

 

Terug naar begin


 

Droogte op de Bijbelbelt

30 sept. 2013

Ik droomde dat ik in een vruchtbaar weiland stond. Het gras had een hele mooie groene kleur. En ook de bomen die hier en daar in het weiland stonden hadden een prachtig bladerdek. 

Er stonden ook boerderijen met schuren in het landschap. Maar het vreemde was, dat er geen gewone schuren bijstonden, maar grote kerkgebouwen. Ik zag dat het de nieuwe kerkgebouwen van Opheusden en Barneveld waren.

Ik zag dat het de nieuwe kerkgebouwen van Opheusden en Barneveld waren.

 

Toen kwam er een grote droogte. Er kwam geen regen meer en het gras en de bomen verdorden. De schuren vlogen in brand. Toen zag ik dat het geen gewone droom was. Maar dat die door God is gegeven.

 

Ik heb het al die weken voor mezelf gehouden. Maar ik zag later in het RD verontrustende berichtjes staan dat er in Reformatorische kerken veel op uiterlijkheden wordt gelet. B.V. ritmisch of niet-ritmisch zingen. Of: Statenvertaling of Herziene Statenvertaling.

 

Terug naar begin


 

 

 

Droom van de vlammende deur

29 sept. 2013

Ik heb een droom gehad en daar door werd ik ook bevrijd. De droom ging over een oorlog die steeds dichter bij kwam. Een hele grote groep mensen moesten weg omdat die oorlog steeds Dichter naderde. God leidde ons naar een land waar het op dat moment veilig was. God zei ook als de oorlog hier zou komen moesten we uit het land. God zal ons leidde waar het dan veilig zou zijn. Toen we in het land kwamen was het er veilig en iedereen was gelukkig. Toen kwamen er dus grote vliegtuigen en bombardeerde alles de mensen Waren zo in paniek dat iedereen weg rende.

 

God moest ons leidde waar het veilig was ik rende met nog iemand erheen. Maar al die mensen die ook vluchten, vluchten de verkeerde kant op ze lieten zich allemaal, In de zee vallen om zo van de oorlog weg te vluchten maar in plaats dat ze van de oorlog weg, Vluchten gingen ze alsnog dood omdat ze niet voor God kozen maar voor de makkelijkste weg. De zee in.

omdat ze niet voor God kozen maar voor de makkelijkste weg. De zee in.  

Ik gilde naar de mensen nee deze kant op jullie gaan de verkeerde kant op maar wat ik ook deed Ze luisterden niet in plaats daarvan vertrapte ze mekaar om als eerste die zee in te gaan. Ik zelf aarzelde niet ik zag een deur met een enorme vlam waar ik eigenlijk van schrok maar ik moest Er wel doorheen want dat was de enige weg die goed was.

 

Ik ging door de deur met die enorme vlam ik voelde niets van die vlam want die was niet heet. Toen ik door de deur was hoorde ik met een stem je bent nu in Gods koninkrijk. Toen voelde ik zou intense liefde die met geen pen te beschrijven was met niets te vergelijken. Toen ik die liefde voelde viel ik neer ik kon niet meer uit me zelf op staan want ik was ontzet van die liefde Toen zag ik in de verte een man die zei sta op ik stond op en ik zei tegen de man ze zijn aan het bombarderen. Dat weet ik zei de man.

 

Toen werd ik wakker met tranen in mijn ogen omdat al die mensen een gruwelijke dood zijn gestorven. Waarom willen de mensen kiezen voor de dood terwijl de deur open stond waarom. Toen kwamen de woorden omdat een Mens een vrije wil heeft en mag kiezen of voor God of voor de duisternis. Dus asjeblieft mensen van God maak de goede beslissing kies niet voor de dood maar voor God het is niet altijd de Makkelijkste weg maar wel de weg van leven en liefde. Wat ik heb gezien hoe die mensen stierven dat gun ik me Ergste vijand niet maak de goede keus voor een houdbaar leven bij Gods koninkrijk. Daardoor ben ik bevrijd van wereldse bezittingen want het is niets het is dood. Maak de goede keus voor de rest van je leven.

 

Terug naar begin


Satan bestuurt een tornado

18 mei 2013

Ik heb een droom gehad over de eindtijd.
Ik zag een straat met huizen met daar een tornado midden in.
Boven op die tornado zag ik de satan zitten. Hij bestuurde die tornado.Hij schoof zo over de weg met zijn tornado en nam alle mensen mee,
die met verkeerde dingen bezig waren, zoals afgoderij. Maar ook mensen,
die misbruikte. 
De satan zag die mensen slechte dingen doen en nam hun mee in die tornado.

De mensen die in de tornado kwamen te zitten, hadden geen idee dat ze verslonden werden door de tornado en werden alsmaar slechter.

Doordat de satan steeds meer mensen mee nam werd de satan steeds dikker en groeide van de slechtheid van de mens.

De mensen hadden geen idee dat ze steeds verder in de tornado kwamen maar ze konden er ook niet uit, omdat ze niet weten hoe ze eruit moesten komen.

Het enige wat je moest doen was je omdraaien naar god en Jezus zodat je eruit kon komen
Om zo wel de goede dingen te kunnen doen zoals het aanbidden van de goede god die van je houdt.
Toen stopte mijn droom.
 

Terug naar begin


Een klok van pallets-vijf voor twaalf

16 sept. 2012

Ik droomde dat ik op mijn werk was. En ik zag daar een stapel pallets.
Die pallets die draaiden rond als een klok en ze schoven ook steeds vooruit.
Op een gegeven moment passeerden zij een dikke streep.

 

In de droom zelf had ik een vermoeden dat het weleens over de Eindtijd zou kunnen gaan.
Toevallig dacht ik wel al 2 jaar dat we vlakbij de Eindtijd zitten en die droom zou best een soort bevestiging of teken van God kunnen zijn;
dat het om zo te zeggen 5 voor 12 is..
 
En dat van die pallets; ik werk bij een bedrijf waar levensmiddelen worden opgeslagen, en die worden dan gebracht naar supermarkten.
En dat spul staat dus op... Pallets.

 

Terug naar begin 

 

 

 


Mensen, zien jullie niet wat er gebeurd? Jezus gaat terugkomen!

21 juli 2012 (Droom uit 2009)

Ik droomde dat ik met een aantal vrienden op een enorm schip met veel mensen was, en het stormde zoals ik nog nooit gezien had. De mensen waren in paniek, renden door elkaar heen, en het schip begon te kantelen. Plotseling waren mijn vrienden en ik gekleed in witte klederen, en gingen we bidden met de mensen die zo angstig waren.

 

 

Tijdens deze droom werd ik ineens verplaatst naar een huis. Ik was daar met mijn man en dochters, toen plotseling alles begon te trillen, echt enorm. Mijn jongste dochter schreeuwde, we moeten kaarsen aansteken. Vlak nadat we de kaarsen aangestoken hadden, viel het licht uit. Er was geen stroomvoorziening meer. Ik liep naar buiten de straat op en zag alle mensen in paniek rondrennen, het was n grote chaos. De auto’s lagen allemaal over elkaar heen, het was n puinhoop in de straten (dezelfde chaos die ik nu terugzie in Japan), en ik wist gewoon dat Jezus aan het terugkomen was. Ik rende de straat op en schreeuwde: ‘Mensen, zien jullie niet wat er gebeurd? Jezus gaat terugkomen!’ Maar niemand luisterde.

 

Even later zag ik de mensen als robots ergens heen lopen, in lange rijen. Ik besloot ze te volgen en kwam uit bij een grote kerk, met een enorme toren die overal bovenuit stak. Ik ging daar naar binnen en op de preekstoel stond iemand, helemaal in het zwart gekleed. En deze man sprak allerlei dingen uit over de mensen, en de mensen stonden als gebiologeerd te luisteren, ze namen alles klakkeloos aan wat deze man vertelde, maar ik voelde in de Geest dat dit geen waarheid was. God maakte me duidelijk dat er dwaalleer verkondigt werd, en plotseling stond een goede vriend van mij op en hij schreeuwde: ‘Mensen, dit is een leugenaar, luister niet naar hem, hij is niet van God!!’

 

 

Precies op het moment dat ik het dacht, schreeuwde mijn vriend dit door de kerk. Maar niemand wilde luisteren, ze hingen aan de lippen van deze man. Ik begon te huilen en riep: ‘We moeten hier weg, we moeten hier weg’, en ik en mijn vriend vertrokken. Toen ik eenmaal buiten was vroegen de mensen wat er gebeurde, er was paniek, en ik en mijn man en kinderen en onze vriend mochten het evangelie aan de mensen verkondigen. Toen we verder de straat in liepen, kwamen we onze buurman tegen waar we al jaren voor bidden, en ik dacht, hij weet het nog niet, ik moet het hem vertellen. Maar deze buurman kwam naar me toe, helemaal blij en hij zei: ‘Stil maar, je hoeft niets meer te zeggen, God heeft zich al aan mij bekendgemaakt’. Wat waren we blij!

 

Ik werd wakker uit de droom, het was 4:30 uur in de nacht, maar ik maakte mijn man wakker, ik was er z vol van, ik trilde over mijn hele lichaam. Ik weet nog dat ik dacht, is dit van U God, of is dit mijn eigen droom geweest?  Ik vertelde de droom aan mijn man, en hij keek me met grote ogen aan en zegt: ‘Je maakt me wakker uit een droom waar ik midden in een grote aardbeving zat…’ We hadden dus zo ongeveer hetzelfde scenario gedroomd. Wow…voor mij was dit een bevestiging dat God me liet zien wat er komen gaat, en dat we waakzaam moeten zijn.

 

- Oktober 2009 -

Terug naar begin


Een droom over de Opname.

15 juli 2012

Ik was in een zaal van ongeveer 10m tot 12m lang en 5m tot 6m breed.

De zaal was ergens in Europa, de zaal bevond zich op de eerste verdieping.

Het was midden in de zomer.

Dat bleek door de kleding die iedereen daar droeg.

Wij waren daar met ongeveer 12 personen.

Ik zelf had de eer daar te mogen spreken, ik sprak daar over de opname.

 

Blijkbaar was er een kleine pauze geweest, om even te kunnen opfrissen dit bleek uit hoe de droom begon.

Dit om aan te geven hoe het begon.

 

 

Zoals gezegd sprak ik over de opname.

Ik stond daarvoor achter een lessenaar die op een kleine verhoging stond.

Voor dat ik gesproken had, hebben we ook gezongen.

Dit blijkt uit het feit dat de gitaar uit de standaard valt, door een aardbeving.

Iemand ziet naast zich een lege stoel en vraagt waar of hij is.

Het antwoord van mij is dat hij nog niet terug is van het opfrissen.

Als hij dan plotseling roept!

Een aardbeving! Naar beneden!

Waarop we dan naar beneden gaan.

Wat hierbij opvalt, is dat niemand in paniek raakt.

En iedereen rustig naar beneden gaat.

Dan staan we voor het gebouw, als iemand zegt dat er vuurwerk is.

Dan roept iemand, het is zover! De opname!

Dan gaan we naar het licht, naar Jezus.

De persoon die ons riep om naar beneden te gaan hoorde ik de heer lof prijzen door te zingen.

Hier eindigt de droom.

 

Lees ook 1Thess.4:17

Terug naar begin


West Nederland krijgt het zwaar in 2012!

07 juli 2012

Beste Melle,

 

Vorig jaar heb ik een droom gehad die zo duidelijk en helder was,

waarvan ik meteen wist dat dit geen 'gewone' droom was.

 

Hij bleef zo helder en duidelijk in mijn gedachten dat ik hem heb opgeschreven.

Het was een korte maar krachtige droom.

 

 

In de vroege ochtend van 19 mei 2011 heb ik een droom gehad  waarin ik het volgende

heb gezien en wat er gezegd is.

 

Er zat een wat oude grijze man op een stoel met zijn rechterbeen over zijn linkerbeen gekruist.

Hij had een baard en hij had zijn handen ineengevouwen.

Hij zei me dat Nederland het volgend jaar zwaar zou krijgen.(2012)

Het westen van Nederland zou aangevallen worden. Toen ik hem nogmaals vroeg

of Nederland het echt zwaar zou krijgen, antwoordde hij  'ja, heel zwaar', in het westen van Nederland.

Op dat moment stopte mijn droom en was ik klaar wakker en kon ik niet meer slapen.

Noot Melle: Zie ook deze droom Het westen van Nederland zag ik onderlopen.

Terug naar begin


Een aankomend demonisch leger.

21 juni 2012

Ik werd wakker van een vreemde droom die ik eigenlijk kon opmaken als een boodschap.

Het zat helder in mijn hoofd.

 

In mijn droom word ik naar een veldplaats geleid. Waarin ik zit weet ik niet, maar ik kan vrijuit kijken. We komen aan bij een grote legerplaats waar verschillende eenheden staan. Het vreemde is dat alle soldaten mensachtige uiterlijk hebben en iets herkenbaars. Naarmate ik meer zie word me duidelijk dat dit niet de hemelscharen zijn maar een vijand.

 

Ik zie een soort van futuristische tanks, met schreeuwende mannen erop en een stevig, waaruit ik begrijp pulskanonnen.

Vreemde vliegtuigen waarvan het zeer moeilijk uitleggen waarvan hun functie is, maar bedoelt voor de oorlog.

 

op een ander gedeelte van het kamp staan mannen te wachten in allerlei soldatenkledij. Herkenbaar vanaf de tijd van Frankrijk, Engeland uit naar mijn idee 1870 tot aan nu. Ze staan er vreemd bij, lang haar, onverschillig, maar toch vastberaden. Hele aparte types, als ik ze hier verder ga omschrijven strijk in misschien mensen tegen hun haren in.  

Het zijn er voor het oog duizenden, een hele grote veld aka vallei vol, het is immens. Weer word ik naar de tankachtigen getrokken en de schreeuwende mannen doen armbewegingen en de tankachtigen gaan rijden. Een grote stoffige wolk verschijnt ....

 

En hier word ik wakker. 

 

Noot Melle Velema: Ik dacht direct aan de beschrijving die we kunnen lezen in Openbaring 9. Net als dat deze droom toekomst is, is ook de profetie in Openbaring 9 dat.

Opb.9:8  En zij hadden haar als haar der vrouwen, en hun tanden waren als tanden van leeuwen.

Terug naar begin


Droom over de Here Jezus en engelen.

10 juni 2012

Vannacht had ik een heel bijzondere droom gehad!

 

Ik was in een groot huis met grote kamers. Het was er propvol met roddelaars, spotters en veroordelaars.

Het was er best duister, hoewel er in iedere kamer de lampen aanstonden. Maar alsnog was het enorm duister.

 

De meeste mensen die daar waren ken ik allemaal persoonlijk. Het waren mensen uit mijn buurt, familieleden, vrienden uit het verleden en nog meer mensen die ik ooit ben tegengekomen.

De sfeer was negatief! Uiterst negatief! Ze roddelden maar over mij en waren bijna wel bezeten door spot. Wanneer ik in hun buurt stond begon agressie de overhand te nemen en begon men mij te veroordelen, details en fouten uit mijn verleden werden omhoog gehaald, en zelfs leugens en roddels werden als wapen gebruikt om mij te veroordelen.

 

Ik voelde me eenzaam en alleen, ik kon het niet opnemen tegen al die veroordelaars. Men pakte mij hardhandig aan en hier en daar ving ik een klap op, en mijn kleren werden ook verscheurd.

 

Ze bleven me maar de grond instampen met leugens en roddels en veroordelingen.

 

Opeens kwam er een persoon binnen die heel nederig gekleed was, de persoon begon iedereen te bedienen met drank en spijs, en tegelijkertijd nam de persoon het voor mij op. De persoon confronteerde de leugens en roddels en predikte tegen veroordeling. Maar niemand wilde luisteren.

 

De persoon kwam naar mij en zei tegen mij dat dit niet de juiste plaats was, en dat die persoon mij naar huis kwam brengen. Ik dacht zo bij mezelf; "hoe weet die nou waar ik woon?".

Opeens antwoordde de persoon mij door een route te beschrijven die ik nogal niet zo goed kon begrijpen. De persoon zei dat de mensen mij niet wilden leren kennen en zo ook niet de liefde en de eenvoud konden begrijpen. De persoon vroeg mij om in een auto in te stappen, "een soort van auto", de persoon bestuurde deze en wij reden in de duisternis op een gigantisch breed pad.

Het pad was zeker zo breed als een 10 baans snelweg of zelfs nog breder, en alles eenrichtingsverkeer!

 

Het was alsof die persoon mij wilde laten zien welk pad die mensen die mij veroordeelden bewandelden. Ineens leek het zo alsof we door een soort wormgat of zoiets in die buurt schoten, je kunt het ook een soort van tunnel noemen.

 

Binnen nog geen seconde bevond ik mij in een andere realiteit. Ik besefte dat ik nu naar huis ging. Er was een soort van checkpoint aan het begin van dat andere pad, het was duidelijk dat dit pad enkel bewandeld kon worden door in Christus Jezus te geloven. Het was een uiterst smal pad. De breedte van dat pad was slechts de breedte van een mensenlichaam. Het pad was verlicht, oogverblindend verlicht. Ik wist en wist en wist het gewoon dat ik nu pas echt naar huis ging. Het smalle pad was witter dan sneeuw, alles, het pad zelf en de hele atmosfeer eromheen, je kon het ook een soort tunnel noemen, maar dat was het niet.

 

Ik keek nog eens om, om te kijken waar die persoon was die mij bracht, die persoon wandelde rustig achter mij en hield me beschermend in de gaten. Die persoon ontpopte zich in een engel, een engel die mij vrede wenste in de naam van de Heer Jezus Christus. Deze engel had gouden haar en een glimlach van de witste tanden ooit, de ogen van deze engel waren doordringend en lichtgevend zoals het hele wezen van deze engel licht afgaf. Rondom het pad, dus de linkse en rechtse buitenkant werden bewaakt door engelen van verschillende soorten en maten. Hun aangezichten keken naar de buitenkant van het pad. Deze engelen beschermden het pad, en de mensen die erop wandelden. Wanneer iemand van het smalle pad afdwaalde hoorde je een zachte stem van een engel die zich ontfermde over de persoon die afdwaalde, deze engel leek hem of haar terug te wijzen op het smalle pad in alle liefde en zachtmoedigheid.

 

De engelen zagen er echt te gek uit, absoluut niet zo zoals men uit die droge religieuze tekeningen ziet. Ze waren allemaal anders en liefdevol.

 

Ik was verbonden met iedereen op het smalle pad. We communiceerden met elkaar en ook met de engelen om ons heen. De taal was een taal uit het hart. Het was vreugdevol en verlangend naar huis, naar onze Vader in de Hemel en Zijn Zoon Jezus Christus. Steeds verder op het pad lopende voelde ik een soort strelende wind of adem over ons heen gaan. Het voelde alsof onze Vader in de Hemel vol verlangens zucht naar Zijn kinderen.

 

Eerlijk gezegd was het een teleurstelling om wakker te worden. Maar misschien was het ook goed zodat jullie allen deze bemoediging kunnen lezen.

Jezus heeft ons lief en Hij komt spoedig terug. Neem Jezus aan als je Heer, Redder en Verlosser nu het nog kan! Bekeer van je vleselijke duistere gevoelens en emoties en laat je leiden door de Heilige Geest Gods. Jezus heeft alles volbracht! Nu ik deze boodschap heb getypt voelde ik dat ik nog een Schriftgedeelte moest toevoegen aan deze mail. Waarom weet ik niet. Maar misschien dat iemand hier wel inzicht in heeft.

 

Mattes 8:18-27

 

18 Toen Jezus de mensenmassa om zich heen zag, gaf hij bevel naar de overkant te varen. 19 Maar een schriftgeleerde kwam op hem af en zei: ‘Meester, ik zal u volgen waarheen u ook gaat.’ 20 Jezus zei tegen hem: ‘De vossen hebben holen en de vogels hebben nesten, maar de Mensenzoon kan zijn hoofd nergens te ruste leggen.’ 21 Een ander, een van zijn leerlingen, zei: ‘Heer, sta me toe eerst terug te gaan om mijn vader te begraven.’ 22 Maar Jezus zei tegen hem: ‘Volg mij en laat de doden hun doden begraven.’ 23 Hij stapte in de boot en zijn leerlingen volgden hem. 24 Plotseling begon het meer enorm te kolken, zodat de boot bijna door de golven werd verzwolgen. Maar Jezus sliep. 25 Ze maakten hem wakker en riepen: ‘Heer, red ons toch, we vergaan!’ 26 Hij zei tegen hen: ‘Waarom hebben jullie zo weinig moed, kleingelovigen?’ Toen stond hij op en sprak de wind en het water bestraffend toe, en het meer kwam geheel tot rust. 27 De mensen zeiden vol verbazing: ‘Wat is dit toch voor iemand, dat zelfs de wind en het water hem gehoorzamen?’

 

Terug naar begin


De komst van een grote rode planeet.

20 mei 2012

Noot van Melle Velema, Eindtijdinbeeld.nl: Deze droom is mij in het Engels toegezonden. Ik heb geprobeerd zo goed mogelijk de droom te vertalen naar het Nederlands. Daarom heb ik de originele versie erbij gevoegd, zodat u zelf kunt controleren of ik het goed heb gedaan. Correctie adviezen zijn uiteraard welkom.

Ik had een droom over een sterrenschip, maar het was eigenlijk geen ruimteschip.

Ik was aan boord van dit schip.

's Nachts op zee, was ik op zoek naar de ster, maar er waren geen sterren.

 

Alleen wat ik zag leek op snelle auto’s die in een flits snel passeren. Je ziet dan een fel lang licht in de hemel ’s nachts

En op de zee waren er geen golven meer. En de zee trilde toen, vreemd om in woorden te beschrijven.

 

En ik zag 1 grote rode planeet passeren langs de aarde. Het zag eruit als planeet Mars, maar het is het niet. Met een rode wolk er omheen. eclips als de rode wolk en deze grote rode planeet heeft een grote krater op het waar grote krater op het de krater.

 

Het is bijna zo groot als de planeet zelf met 3 ringen op het in de krater. Je kunt ook smeltende bergen zien. Ze smelten niet, maar het zag eruit als er iets ontplofte op deze grote rode planeet en daardoor de berg smolt.

 

Ik had het gevoel dat deze grote rode planeet dood was. Geen steun meer van het leven. (Op het dood) en deze planeet zal de aarde passeren, daarna verder de ruimte ingaan en in de toekomst veranderen in de zon.

 

Wanneer je op zoek gaat ’s nachts, zal je gezien 1 heldere ster en dichtbij het een zon. Terug naar het sterrenschip.

 

Ik was met andere mensen aan boord op dit sterrenschip, maar kon niet het gezicht / vormen van de anderen zien.

 

Alleen ik heb ooit gezien gedetailleerde vormen van hoe dit sterrenschip te bouwen. In mijn dromen was het schip waar verder 1

 

deze droom ik heb bijna 2 jaar geleden gedroomd en nog steeds vandaag ik weet alles over deze droom. Kan het niet van me afzetten. Deze dromen zitten nog steeds in mijn hoofd en elk detail hoe zo’n sterrenschip te bouwen.

 

Vreemd is het, als ik na deze droom wakker ben geworden. De vorm van mijn  tweepersoonsbed en kleding lag in een krans, als of mijn bed deel uit maakte van mijn  droom.

 

En dit is geen grap. Mijn hele leven heb ik vreemde dromen en beleef ik vreemde dingen als ik deze droom gezien heb.

 

De originele tekst.

 

hi had/heff dream about starship ship no spaceship i whas on board of this starship at night on sea and whas looking to the star buts ther wher no stars only what i sarh it look lyk of you ar in wher fast car flits fast bright long light in the sky at night and on the sea ther wher no wave any more ther sea vibrat where strange to phut in words and sarh 1 big red planet passing the earht it look lyk planet mars but its not  whit red cloud around it lyk eclips red cloud and this big red planet heff big crater on it wher big crater on it the crater is almost big thang the planet him self whit 3 ring on it in the crater you can seen also melthing mountends not melthing but it look lyk of ther is somthing explod on this big red planet and melthing the mounteds i head the fealing that this big red planet ar dead no more suport of life on it dead and this planet whill pass the earht go far in space and change in sun in the future when you looking at night you whill seen 1 bright star and close to it 1 sun back to the starship i whas whit ohter people on board on this starship but cant seen the face form the ohters only i heff seen ever detail form this starship how to build 1 in my dreams it whas wher advenc ship this dream i heff almost 2 year ago and sthill today i now everthing about this dream cant phut away this dream it sthill ther in my head and ever detail how to build 1 strange is it  when i wake up form this dream my 2 persoon bed and clohting everthing whas weaht all whase weaht in bed that whas my dream and this is no joke all my life i heff strange dreams and ohter stuff strange stuff  when i heff seen this dream

 

Terug naar begin


War of the worlds; de komst van de Nephilim.

10 mei 2012

Ik was in de avond thuis. Mijn zoontje en mijn moeder gingen weg, ik was nu alleen thuis. Een tijdje later kwam er een zeer donkere lucht aan en begon een hevige storm met donder en bliksem. En ik weet niet of jullie bekend zijn met de film "war of worlds".


In deze film, wanneer de "aliens" komen, hoort men een bepaald, nogal apocalyptisch geluid. Dit gebeurde ook in de droom, maar het geluid
was iets meer richting het geluid van een bazuin. En was zo luid dat het pijn deed aan mijn oren. 

Iedereen ging verbaasd naar buiten om te zien wat er aan de hand was. Toen iedereen buiten was, kwamen er gigantische mensen tevoorschijn (het leek alsof ze uit de bliksem kwamen).

Reuzen kwamen er tevoorschijn, 3 of 4 stuks, zo groot dat men naar de lucht moest kijken om hun hoofd te kunnen zien. Wanneer ze aan het lopen waren trilde de grond (net zoals Jurassic Park, met de T-Rex).

Ze verwoesten sommige huizen. Ze haalden ook mensen uit de huizen om ze vervolgens te vermoorden. En bijna alle mensen werden gedood door de Nephilim. 
Ik deed de deur op slot en sloot de ramen, maar de ramen gingen telkens weer open. Deed ze weer dicht en ze gingen weer open. Toen kwam een hele grote hand het huis binnen door het raam en ik ging naar de keuken en viel op mijn knien, biddende tot Christus Jezus om me alstublieft te helpen.

 

Op dat moment verdween de grote hand en ze gingen weg. Toen ze weg gingen werd het gelijk weer mooi weer. Mensen die nog leefden gingen naar buiten en waren blij, ook begonnen de mensen de schade die aangebracht was, te herstellen. Toen alles weer gerepareerd was, gebeurde alles weer overnieuw. Weer dezelfde droom, alleen was ik nu al alleen in huis aan het begin.
 

Toen na de tweede keer, nog een keer dezelfde droom. Alleen was ik toen buiten wanneer het gebeurde met de Nephilim en ik had een soort van muur gebouwd van oude bankstellen, opklap tafeltjes etc. (iets wat voor een reus toch niet echt een obstakel is dacht ik zo). Maar toch konden ze mij niet aanraken(ze probeerden dit wel). 
 

Toch vertrokken zij wederom weer zonder mij aan te raken. Toen werd ik wakker door het alarm vanochtend, gechoqueerd. Maar wetende dat Christus Jezus ons altijd zal beschermen en behoeden tegen alle dingen die komen gaan. AMEN!

 

Terug naar begin


FEMA-kamp en bordesscene. 2 dromen.

19 april 2012

Ik had 19 april 2012 een droom. ’s Nachts werd ik wakker en kon niet meer slapen, dus ging ik in tongen bidden. Ik zag een licht en hoorde iets van “toekomst openbaart Hij aan zijn dienstknechten”. Maar ik werd bang, wilde het eigenlijk niet weten, maak me zorgen om mensen die niet gered of gereed zijn. Dus viel ik weer in slaap. Ik droomde dat ze de hele tijd achter me aanzaten, ze wilden me opsluiten in soort heropvoedinginstelling waar je niet meer uit kon komen. Het was daar heel druk, heel georganiseerd, allemaal van die soort nazi- bewakers, maar elke keer kon ik gewoon weglopen en deden ze me niets. Op een gegeven moment was dat voorbij en kwamen er echt twee aan, wilden me platspuiten o.i.d., maar ik zei: Ik kom zelf wel gewoon mee hoor.

 

Mijn kinderen hadden ze ook al opgesloten.  Ik werd opgesloten. Het was er wel heel erg, maar waar ik zat was toch een goede sfeer en bij de kinderen was toch een aardige vrouw, ik moest wel weg en apart ergens. Op het eind van de droom zag ik 2 van die grote, A5 of A4 kalenderbladen met 20 en 21 december, geen jaartal overigens.

En toen dacht ik meteen: wat raar, dat zeiden die Maya’s ook, maar later op de dag herinnerde ik me dat die alleen 21 december hadden gezegd.

 

Ongeveer in 2000 heb ik ook een keer een droom gehad over de opname. Er lagen heel veel mensen te slapen op de vloer door elkaar heen. Ik werd ineens wakker, maakte m’n man wakker en we gingen die enorme zaal uit, op de gang kwam ik mensen tegen en toen dacht ik: o nee dat zijn die dwaze maagden en buiten zag ik 2 mensen op het bordes van het stadhuis, die zouden gaan trouwen en ik zei tegen m’n man: schiet op, ze staan al op het bordes.

 

O nee, zei hij, dat loopt zo’n vaart niet, maar hij werd toch overtuigd en we gingen overal ineens het evangelie prediken en de mensen waarschuwen, ook op Hoog Catharijne, ik kwam mensen van vroeger tegen, meisje van zware kerk was ook aan het folderen. We gingen de roltrap af, konden nog net de trein instappen en zoef weg was ie. Dat was het einde v.d. droom.

 

Terug naar begin


De brandende wereld na de Opname van de Gemeente. En er is niemand die het opmerkt.

13 december 2011

Ik was ergens samen met een aantal andere mensen heel hoog in de lucht; wat opviel is dat er ook kinderen waren die overal aan het spelen waren. We zaten in een soort huis/toren/vertrek of zoiets. Er was een fijne gemoedelijke sfeer onderling; ik kende niet specifiek iemand of zo, maar sprak wel met mensen en ook tegen het kind, die gaf ik nog een popje en een dekentje, om lekker in een ander kamertje te gaan slapen. Ik weet niet hoe hoog in de lucht we zaten, maar het was enorm hoog, hoger dan je vanuit een vliegtuig naar beneden kijkt.

 

 

Het aparte was dat ik rondom mij een ruime halve aardbol zag (er waren geen ramen) en aan de horizon was brand, de hele horizon stond zover ik kon kijken in brand. Niemand merkte het beneden en ik zag de mensen gewoon hun dagelijkse leven leiden. De anderen die bij mij waren zagen de branden ook. Ik wist dat daar beneden familie was, zeker ver weg, waar de vlammen waren; ik riep dat iemand hen moest waarschuwen, maar kreeg gelijk antwoord dat ze ons niet konden horen of zien, dat het geen enkele zin had. Het meest bizarre vond ik dat niemand beneden de branden zag, alles stond in brand, en niemand op de aarde had er erg in; ik was daar zo verbijsterd over, kon dat maar niet begrijpen. Toen werd ik wakker en vond dit zo apart. Na een tijdje ben ik weer gaan slapen en kreeg precies dezelfde droom, werd weer wakker en kreeg nog een keer weer exact die droom. Er staat in de Bijbel dat ouderen zullen dromen dromen, nou ik ben 53, maar ik heb dit nog nooit meegemaakt.

Terug naar begin


Atoombom Iran - Amerika.

07 december 2011

7 jaar geleden kreeg ik een droom, ik stond bij mijn ouders achter in de tuin.

Ik keek in de lucht en zag links het land Iran en rechts Amerika. Er was een dreiging, opeens zag ik dat vanuit Iran een kernwapen werd afgevuurd richting Amerika, toen het projectiel halverwege werd onderschept, zag ik van rechts (Amerika) een kernwapen terug komen, richting Iran.

 

Ik zag het land Iran, een groep Iranir stonden in een groep te praten, in de droom hoorde ik ook echt het Arabische taaltje, de mensen hadden van die theedoeken op hun hoofd. Opeens zag ik ongeveer 500 meter achter dit groepje mensen een enorme paddenstoel opkomen.

 

Het was verbazend, maar in de droom voelde ik ook de enorme hitte die vrijkwam.

Het groepje mensen wat stond te praten, zag ik zo afbrokkelen tot er alleen maar een hoopje stof overbleef.

Atoombom

-       Uit de film Terminator, ten tijde van de atoombom -

 

Toen werd ik wakker, ik vertelde het een aantal mensen, die wat lachten. Ze zeiden, het is maar een droom Ren, maar ik wist en voelde dat het hier om een waarschuwende droom ging.

 

Voor een half jaar geleden praatte ik hier over met een profeet, hij zei; Ren die droom die je mij verteld, hebben mensen in Amerika ook gehad, dat was dus voor mij dan ook wel de bevestiging. 

Terug naar begin


De bijzondere maanverandering!

23 oktober 2011

 

Maan

Het was op een avond, ik zat samen met iemand op de bank film te kijken, ik weet niet precies wie er bij me was. Op een gegeven moment viel mij van uit m’n ooghoek op dat de maan extreem vel scheen dus ik zette de film op pauze en keek naar buiten om de maan beter te bekijken. Tot mijn grote schrik en verbazing was de maan heel groot, hij leek veel dichterbij te staan dan normaal. Na een tijdje hem bekeken te hebben, begon plotseling de aarde enorm te beven zonder dat er schade van kwam, dat waren angstige momenten.

Toen de aardbeving over was, was het stil muis stil, en enkele minuten later werd de zwaartekracht waar ik was een heel stuk minder, we kwamen los van de grond en moesten we ons ergens aan vast houden om te zorgen dat we niet hoog de lucht in gingen, dit duurde maar enkele secondes tot de zwaartekracht weer terug kwam.

Zwaartekracht 

Vol verbazing stonden we met mensen uit m’n buurt te kijken wat er gebeurt was, de maan leek ook sneller te draaien om z’n as. Kort na deze gebeurtenis begonnen er grote meteorieten neer te komen op aarde en we moest vluchten voor onze levens.  

Vervolgens gingen de dagen verder, iedere dag gebeurde het zelfde, we konden aan zien komen wanneer het zou gaan gebeuren, eerst begon de aarde te beven, dan wisten we dat we ons vast moesten gaan houden als het beven stopte, want daarna viel de zwaarte kracht weer weg voor enkele secondes, en vervolgens kwamen weer de meteorieten neer om ons heen.

Dit gebeurde iedere dag.  En daar stopte mijn droom.

Deze droom was zo duidelijk en staat me nog zo goed bij, daarom heb ik hem opgeschreven.

Terug naar begin


Getuigenis van Jezus in de arena van satan.

20 oktober 2011

Getuigenis van Jezus in de arena van satan.

 

Ik liep samen met mijn lief door een stad, ik voelde de aanwezigheid van duisternis, we liepen er nogal angstig rond omdat heel wat negatieve en angstige gevoelens over ons heen kwamen. Op een of andere reden werd ik steeds achtervolgt door heel wat duistere wezens, ze leken demonisch en sommige veranderden in een soort vampier met een lange groene smalle tong die als een slang uit hun monden kwam. Ze wilden mij ontvoeren en dat ik mij zou bekeren naar hun wil. Maar steeds kon ik hun samen met mijn lief ontwijken.

Later kwamen wij in een gigantisch grote arena terecht, midden op het veld was er een enorm podium waar allerlei instrumenten stonden. Ik zag alleen maar bezetene mensen zitten, waarbij ik onder andere helaas ook heel wat bekende gezichten zag zitten. Het vreselijke van alles was dat ik hun fysieke lichamen zag zoals ze waren maar tegelijkertijd ook hun geestelijke lichamen zag, en ze waren letterlijk allemaal verminkt en zagen er rot uit, hun armen waren niet even lang en net zo hun benen, en monden stonden scheef en hun ogen zagen verschrikkelijk uit, ze maakten allemaal beestengeluiden.

Het duurde niet lang en die demonische vampierachtige wezens hadden al snel door dat ik anders was. In de tussentijd hadden ze mijn lief van gepakt en haar gegijzeld, maar op een of andere manier maakte ik mij niet druk om haar, maar juist wel over de menigte die in deze arena zat. Op het podium zag ik dat sommigen aan het getuigen waren ten eer van de demonen en vampierachtige wezens, men was hun aan het aanbidden en aan het toejuichen, ook hun die ik persoonlijk ken zag ik hun toejuichen. 

Toen de laatste getuigenis werd gesproken nam ik de gelegenheid om het podium op te gaan zodat ik het woord kon hebben. De wezens die mijn lief hadden gegijzeld riepen mij toe om eraf te komen, anders zou mijn lief iets overkomen. Toen voelde ik Gods vuur door mijn lichaam razen en ik voelde Zijn vuur door mijn ogen stralen. Ik keek om me heen en vroeg of ik de microfoon mocht gebruiken. Men vroeg mij; “wat wil gaan zeggen?”. Ik zei enkel; “ik ga het over Jezus hebben en over Satan.”. Toen werd mij verteld dat ik die namen niet mocht uitspreken, en ze werden nerveus. 

Opeens had ik de microfoon vast, en de Heer sprak door mij (de woorden die ik nog kan herinneren); “Halleluja, ik sta hier in het licht maar ik zie hier alleen maar duisternis, waar zijn jullie geweest toen Jezus aan het kruis ging? En nu vereren jullie Satan de koning der leugens. De tijd is nabij! De tijd is nabij! Koning Jezus komt!” Terwijl ik verder sprak zag ik de mensen breken in hun harten, ik hoorde veel gehuil en de demonische wezens waren beangstigd. Het veld in de arena veranderde terwijl ik sprak naar een groot bad, en terwijl ik sprak klommen een hele hoop mensen over de hekken om naar het water toe te rennen zodat zij zich konden dopen. Ik rende hun tegemoet en doopte hun allemaal. Na de onderdompeling straalden ze vrede en bewustwording van Gods genade uit. 

Toen vervaagde de droom zich en maakte de Heilige Geest mij duidelijk dat Hij wilde dat ik het nieuws bleef verkondigen. Opeens hoorde ik een stem spreken; “waar zijn de sprekers zoals Paulus?”  

De beelden die de Heer mij heeft laten zien getuigden over de tijd waar we nu in leven! Wij durven onze snavels niet te openen om Zijn wil. Echter willen wij enkel relaxing-times en dat vooral op onze religieuze zondagen. Ik wil hier verder niks aan toevoegen, omdat enkel Gods Geest kan openbaren.  

 Hij komt eerder dan dat de meesten van jullie Hem zullen verwachten! Laat het dan aub niet te laat zijn als ik je hierom mag smeken.

 

Terug naar begin


Visioen over de antichrist.

05 oktober 2011

... Toen vertelde mijn vader wat hij 6 weken geleden gezien had:

Hij was aan het uitrusten op een bankje bij het ziekenhuis ... en zag in de verte een hele knappe jonge man aankomen. Hij zal echt knap geweest zijn, daar mijn vader het nooit heeft over knap en lelijk maar deze man maakte indruk op hem.
Hij had een zwart T-shirt aan met rode letters "SATANSONGS". Die kleine gele lettertjes op het T-shirt kon hij niet lezen.
Toen draaide die man zich om en mijn vader zag dat op zijn rug heel groot "666" geschreven was in het goud.


Toen kwam die man op mijn vader af en kwam naast mijn vader zitten, maar mijn vader had daar geen zin in en
stond op en ging weg.

Mijn vader draaide zich om, om die man nog eens te bekijken
maar mijn vader zag die man nergens meer.............
In de verste verte niet meer te bekennen..............

Mijn vader heeft nog nooit een visioen of dergelijke gehad en was verbaasd over het fenomeen. Mijn vader zei dat God toch laat zien aan de mensen dat de duivel bestaat en dat we op moeten passen. Ik denk dat het een visioen was, mijn vader weet niet wat het was hij wist alleen dat hij die man zag met het T-shirt en naast hem kwam zitten en opeens verdwenen was.

Terug naar begin


Drie dromen over de aanstaande Opname.

04 oktober 2011

Lieve broers en zussen, ik heb veel dromen gehad, veel visioenen en influisteringen door de Heilige Geest, mijn geliefde vertelde me laatst zelfs verbazend dat het soms wel eens "eng" is dat veel wat de Geest mij openbaarde 100% uitkwam, we maken het wekelijks vele malen mee op de gekste plaatsen en gekste momenten. 

Wat ik het meest ontvang zijn visioenen en dromen over de opname van de Bruid. Telkens weer, soms nachten achter elkaar dat ik van schrik en verdriet wakker werd van de beelden die ik zag, want dat wat ik zag is iets wat jullie niet graag willen horen, vooral veel voorgangers willen er het liefst niks van weten. 

Ik zag dat het letterlijk weinig waren die opgenomen werden. 

Ik zal 3 dromen beschrijven. 

 

Droom 1: 

Het was nacht, er viel een enorme stilte in de lucht en over de gehele aarde, vanbinnen voelde ik een grootse aanwezigheid naderen, ik raakte enthousiast maar tegelijkertijd ook in schok omdat het vreemd was. Ik liep kijkend in de lucht op straat en in een flits alsof het bliksemde was ik niet meer wie ik was. Ik veranderde in een prachtig iemand, ik voelde alleen liefde en blijdschap en ik sprak in een vreemde verblijde taal, ik werd in dat oogwenk door een engel naar de wolken gedragen, en keek om mij heen en zag dat er weinigen waren die opgenomen werden, ik vroeg aan de engel; "waarom zijn er zo weinig opgenomen?", de engel lachte en zei; "ze kennen de Heer niet en hebben Hem nooit gekend, maar jij, jij bent simpel gebleven, jij bleef simpel, jij bleef simpel". Dat waren de woorden die de engel herhaalde. Toen ik de wolken naderde openden die zich en zag ik een gedaante van een mens, maar het was alsof deze gedaante feller als de zon scheen. Het was Jezus mijn Verlosser die de armen opende en mij in de wolken opwachtte.

Droom 2: 

Het was overdag, ik liep in een grote drukke stad, en ik zag grote tekenen gebeuren in de hemel die te maken hadden met de zon en gedeeltelijk de maan. Opeens rende ik achter iemand aan op straat die ik kende, het was iemand die ik ken en religieus leeft. Ik rende achter hem aan omdat ik hem wilde vertellen over de tijd waar we in leven en over de eenheid en liefde die we in Christus Jezus moeten zoeken en vinden. Maar hij wilde me niet kennen en opeens zag ik veel meer Christenen, ik zag te veel, ook velen die ik ken, opeens zag ik dat daar in de drukke stad maar een weg was, het was een gigantisch brede weg, breder dan een dubbele autosnelweg, en daar renden ze allemaal, heel drukke bezige Christenen die met van alles bezig waren maar Hem niet waarlijk kenden. Ik zat aan de zijlijn toe te kijken. En opeens was de opname. Daarna ging alles in vogelvlucht. Ik zag hagel van vuur op de aarde regenen en er was een grote aardbeving, een aardbeving die de wereld nog nooit gezien heeft, het was werkelijk gruwelijk. En weer bleven velen achter die in de wereld de elite waren onder de Christenen. 

Droom 3:

Arend op de wind

De opname was geweest, en ik was geest, van boven keek ik naar de aarde en als een arend vloog ik over de aarde en keek ik naar hun die achter bleven. Het pijnlijkste van al was dat ik een vrouw zag die ik ken, ze had verscheurde kleren aan en weende, ze klaagde erover dat Hij haar niet had opgenomen en vervloekte hun die opgenomen waren, en verweet het hun zelfs. Toen zoomde ik uit en zag ik hoe duister de harten van velen waren, er zat meer vergelding dan liefde in hun harten.

 

Dat zijn 3 dromen geweest over de opname, vanaf juli 2011 droom ik bijna dagelijks over de opname en de tijd waar we in leven. Waarom de Heer mij duidelijk maakte om het met jullie allemaal te delen is het volgende; Hij liet mij het plan van Satan zien. De Heer liet mij ook zien dat Zijn komst de tijd zal zijn wanneer niemand Hem verwacht, dat betekend dat de Gemeente Hem niet verwacht, zelfs niet naar Hem uit kijkt al zeggen hun lippen het wel te menen, maar hun harten gaan niet naar Hem uit. 

Want het mooie van alles is dat het plan van Satan heel geraffineerd is, het is namelijk verdeeld in 2 strategische plannen, hoofdzaak en bijzaak namelijk. De hoofdzaak, grote afleiding in Gods volk wat zorgen zal voor de grote afval waar de Bijbel het over heeft, en de bijzaak, Gods volk inleiden in de alternatieve wereld, zodat hun na de opname een makkelijke prooi zijn. 

Deze 2 strategische plannen zullen als 1 complex plan uitgevoerd worden, althans het is al in volle gang over de hele Christelijke wereld. Onder de Christenen word dit een soort van opwekking genoemd omdat het een hype aan het worden is. 

Er zijn nog nooit zoveel profeten geweest als nu in deze tijd over de gehele wereld, er is een gigantische enthousiasme gaande in bijeenkomsten waar het evangelie niet gepredikt word maar waar juist veel profetische woorden voor een ieder zijn. Voor ieder een woord zodat een ieder happy is en zich goed voelt, deze profeten hebben het niet over de eindtijd en over de wederkomst van Christus, ze hebben het echter allemaal over hetzelfde, verschuiving die inderdaad ook letterlijk plaats vind, groei in je portemonnee, groei in relaties en allerlei dingen die LETTERLIJK EXACT te horen zijn in alternatieve beurzen of andere paranormale activiteiten. Kortom gezegd, grote afleiding dat ook nog een geweldige brainwash is.

 

Christenen? Komt dit niet bekend voor?

Uiteraard heeft de Heer mij laten zien dat dit bericht niet gewaardeerd nog geaccepteerd zal worden door veel Christenen. Helaas. Maar alles wat ik doe is simpelweg gehoorzamen aan Gods Geest. 

Het enige waar wij ons mee moeten bezighouden is onze Vader lief te hebben en onze naasten lief te hebben gelijk wij onszelf liefhebben. Daarnaast is het nog maar enkel het goede nieuws in de wereld te verspreiden. Daarbij zeg ik het GOEDE nieuws, het goede nieuws dat God onze Vader de wereld zo lief had dat Hij Zijn eniggeboren Zoon Jezus Christus voor ons gaf.  

Dat is het goede nieuws! Wij zijn niet geroepen om farizeers te zijn, we zijn niet geroepen om met het stokje op andermans vingers te tikken, we zijn niet geroepen om de Heer als een toornige God te beschrijven terwijl Zijn hart juist vol bewogenheid en hartstocht uitgaat naar de kinderverkrachters en moordenaars, omdat onze Heer Jezus ook voor hun overwinning bracht. 

We zijn geroepen om te getuigen dat Jezus leeft, spoedig weder zal keren om ons op te nemen, de mensen vertellen over Zijn overwinning waar wij in mogen wandelen, en vooral vaandeldragers te zijn van Gods liefde! 

Komt dit bekend voor Christenen? In theorie misschien, maar in praktijk zie ik wat anders. 

Ik hoop dat jullie bemoedigd worden door deze brief en dat God jullie aanraakt. Ik hoop op eenheid en liefde onder ons zodat wij ons samen kunnen focussen op Jezus en ons niet met afleidingen bezig hoeven te houden. Ik hou van Jezus omdat Hij eerst van mij hield, en daarom hou ik ook van jullie omdat Diezelfde ook van jullie houdt en wij dus samen een doel hebben en dat is Hij die verlossing brengt. 

Daarom is eenheid noodzakelijk. 

Ik dring er al bijna 2 maanden op aan, maar ik zie echter alleen maar clubjes ontstaan en een ieder met het hoofd omhoog denkende het in hun eentje te redden omdat men iets moois verteld kreeg wat een mooi gevoel gaf. Denk eraan! Daar waar de Heilige Geest is is overeenkomst! Niets anders! Hoe is het dan mogelijk dat er nauwelijks overeenkomst te ervaren is als men naar al die clubjes kijkt. Men zegt dan wel dat er overeenkomst in die clubjes (kerken) is. Maar in welke geest? Want alles wat de Geest Gods nu op dit moment doet is getuigen over Zijn nabijheid! 

En alles wat ik in veel kerken zie is dat er meer activiteiten komen die steeds alternatiever worden en dat mensen steeds meer honger naar profeten krijgen en ook nog zo blind en doof aan het worden zijn dat er boodschappen doorkomen die wel voor iedereen van toepassing kunnen zijn en wat iedereen wel kan zeggen. En ik weet dat velen zich nu aangesproken voelen. 

De Heer laat me zien dat veel Christenen meer aandacht aan profeten geven dan aan Hem, dat getuigd dat het niet van Hem is, aangezien mijn Vader een jaloerse God is. Met andere woorden even werelds gezegd en misschien aanstootgevend, Christenen zijn zowat profeten-verslaafd aan het worden. Er bestaan zelfs over de hele wereld profetenscholen, lijkt dat niet een beetje Harry-Potter-achtig? Is dat niet waanzinnig?

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-FYqL3CNufMrVCroviXkpwqbP7hTob2dHN9UES5FaaHovqHjcQuu_gdlU

 

By the way, profeten van God zijn aan het volgende te herkennen, een profeet is niet welkom in zijn eigen huis of stad, een profeet zal omwille van Hem vervolgd worden. 

Ik getuig van Jezus die spoedig komt, en jullie zullen zien, hopelijk samen in eenheid als Zijn bruid in de wolken. Denk eraan! Het zullen de weinigen zijn die het leven zullen vinden! Daar waar massa's ontstaan moet men de ogen waakzaam open houden. 

Hij komt spoedig terug! Verschrik u niet!

 

Ik hou van jullie!

- anoniem -

Terug naar begin


Twee dromen, NWO en David en Goliath in 2kleur.

03 oktober 2011

Ik liep met mijn nichtje, zij met een kind op haar arm, over brug vlakbij mijn oude woonwijk. Het sneeuwde en dus was het overal wit. Op dat moment zie ik 3 gedaantes lopen met (heel bizar) K.K.K.-pakken aan waarna ik het kind stevig tegen mij aan drukte. (Dit voelde erg warm en emotioneel aan.) 

Voordat ik het wist stond ik bij een supermarkt die stond op een plaats waar wij nu een rotonde hebben, dus echt typisch dromerig.

Terwijl ik buiten stond merkte ik een aantal mensen om me heen, hiermee kwam ik in discussie, zeggend iets in de geest van; "Een nieuwe wereld orde komt en we zullen er allemaal aan moeten geloven", waarna iedereen mij een zucht of zelfs woorden gaf waar aan te merken was dat ze het niet helemaal konden begrijpen of zelfs verachten.

RFID Toegangscontrolesysteem    RFID Gate reader

Eenmaal binnen in de supermarkt moest ik eerst door nauwe ijzeren poorten als bij voetbalstadions. Toen ik wilde afrekenen, met pinpas, wilde dit niet terwijl iedereen om me heen het wel kon. Mijn pinpas leek gebroken. Waarna ik ,iets in de geest van, zei; Ze moeten mij hebben, typisch iets voor mij. Het gevoel er bij hebbend, dat ik teveel blijkbaar bezig was hiermee en ze mij kort hielden.

Zo was deze droom ineens voorbij, na even of wakker te zijn geweest of zwart te hebben gezien vervolgde mijn diepe roes en toen kwam n van de meest intense al niet meest intense droom ooit.

Het beeld was als een cartoon, maar dan TE realistisch als een zwart rood beeldschets. Het regende en 'k stond / zat in een tent, buiten spoelde het enorm. De tent had een grote in/uitgang aan de voorkant en iets zij mij: “David”.

Het gevoel was herosch, spannend, groots.

Toen ik naar buiten liep, zweefde, sloeg het beeld om in zwart blauw maar wel nog steeds dezelfde aparte realistische cartoon look, alsof ‘t me werd voorgeschetst. 

david en Goliath in blauw

En ja hoor, daar stond ik voor een Goliath? Laat ik zeggen een reus met dikke lippen en piercingen en een wapen. Het rare van alles is dat ik niet als David met een slinger het enorme wezen te lijf ging, maar ik met een speer hem alleen verwonde aan z'n mond, en toch ging het neer.

 

En voorbij was de droom.

 

Terug naar begin


Countdown en de komst van de wolf!

16 mei 2011

Beste Melle, Ik droomde deze droom eind vorig jaar. 

Ik droomde dat ik en mijn man voor het raam stonden en naar buiten keken. Het was bijna donker. Ik keek naar de lucht en zag daar een grote cirkel met daarin de landen van de wereld, zoals je die ziet op de meeste plaatjes (rechts Europa en Afrika en links noord- en Zuid-Amerika). Daarna zag ik over de cirkel een wijzer gaan zoals van een stopwatch. Een wijzer die terug telt naar nul. Deze wijzer ging dus over de landen/de wereld heen.

En ik dacht "de tijd is op". Toen zei ik tegen mijn man "zie jij dat ook" en wees ernaar. Mijn man zei "ik zie niks" (hij is ongelovig, moet je weten!). Ik ging toen op zijn plaats staan om vanaf zijn plek ook naar de lucht te kijken en zei toen tegen hem "Het klopt dat je hiervandaan niets ziet, je moet op mijn plaats komen staan". Toen ik echter terug stapte was het beeld al aan het vervagen. Toen keek ik de straat in en ik zag een wolf die heel hard kwam aanrennen (als een wolf op jacht!). De wolf stopte voor onze tuin en keer naar mij. Ik zag dat hij duivels rode ogen had. Toen wist ik "Hij is op zoek naar mensen die 'het' weten en hij weet dat ik het weet".

 

Dit was het einde van mijn droom.. Ik denk dat God mij duidelijk heeft willen maken dat we met de overgang naar 2011 echt de eindtijd (het einde van de tijd) zijn ingegaan en dat wij gelovigen dit mogen/kunnen zien.

 

Terug naar begin


Deels uitgekomen droom over het record aan tornado's in Amerika!

11 mei 2011

Hier is een droom die ik ruim een jaar geleden had...en die ik pas geleden gedeeltelijk zag uitkomen...

Ik droomde dat ik met mijn familie in Amerika was...Wij zijn daar nog nooit geweest. Maar in mijn droom waren we daar.

We waren met ze allen in de woonkamer, die vrij groot was, met grote ramen (in het Engels noemt men deze Picture Windows...’k weet niet hoe dat in het Nederlands is). Ik zat achter de computer en keek achter mij door de ramen naar buiten. Ik zag een aantal tornado’s en ik wist dat er heel veel op dat moment actief waren. Je zou haast kunnen denken dat het tornadofamilies waren.

Je zou haast kunnen denken dat het tornadofamilies waren.

Die tornado’s die ik zag, kwamen onze kant op en ik begon te bidden en de tornado’s gingen ineens een andere kant op. Toen...keek ik links van mij waar de keuken was met een klein raampje...ik liep er naar toe om er doorheen te kijken, naar die tornado’s en toen ineens zag ik een GIGANTISCH ruimteschip zo eentje zoals je die zit op de cover van de film Independance Day. En dat ding had een rode laser die al zoekende was naar mensen...en op het moment dat ik dichtbij het raam stond scheen die laser op mij en ik wist meteen...dat we NERGENS naar toe konden en dat ze alles over ons wisten. We konden niet ontsnappen. Daarna werd ik wakker.

zo eentje zoals je die zit op de cover van de film Independance Day

Deze droom zag ik pas geleden gedeeltelijk uitkomen. beetje rond half april zat ik in de bus en ik was de spits aan het lezen. Toen las ik...tientallen tornado’s hebben Amerika in de afgelopen 3 dagen getroffen...en 46 mensen gedood. Ook was er in een staat van Amerika waar er hagelstenen zo groot als een grapefruit naar beneden vielen....ik moest METEEN aan mijn droom denken....Amerika... en Tornadofamilies die zich een verwoestende weg baande! Ik zag die droom van mij gewoon uitkomen... iets wat ik nog niet eerder heb meegemaakt. 

Over dat ruimteschip...ik geloof zeker dat er totale controle zal komen over alles en iedereen...geen manier om te ontsnappen...

 

Terug naar begin


Ik besefte dat dit nou de vervloekte chip is.

10 mei 2011

Mijn vriend kwam thuis en hij had een rare houding ten opzichte van mij. Iets in hem beviel me absoluut niet maar wist niet waarom hij zag er wel anders uit ineens,  hij heeft normaal lang haar maar nu was hij helemaal kaal, maar het was niet zijn uiterlijk wat me ineens niet meer beviel ik kon het niet beschrijven en moest onmiddellijk weg. Ik vluchtte het huis uit en had zelfs mijn pantoffels nog aan, geen tijd genomen om rustig mijn schoenen aan te trekken. Het waren zelfs van die hondensloffen waar je helemaal niet goed op kan lopen en zeker met regen niet en het regende in die droom. Die hondensloffen draag ik in het echt allang niet meer.

Wel nam ik mijn geld mee en mijn telefoon. Hij belde me steeds op maar ik nam niet op. Ik wilde mijn dochter opbellen en naar haar toe gaan, ik heb morgen examen in die droom ook maar dat kon me niks meer schelen ik moest weg en naar mijn dochter toe, of zelfs terug naar Nederland daar twijfelde ik op dat moment over waar ik heen zou gaan.

“Oh nee”, riep ik, “dat niet”, heel even twijfelde ik zelfs nog dat ik dat zou nemen maar deed het niet omdat ik wist dat dat niet mocht.

Op het station van Brno aangekomen wilde ik een kaartje kopen maar achter de balie zaten geen echte mensen. Meer een soort schimmen in de vorm van tekenfilmfiguren. (in en droom kan alles) Die figuren wilden me een prik in mijn hand geven waarna ik dan mijn treinkaartje kon kopen. “Oh nee”, riep ik, “dat niet”, heel even twijfelde ik zelfs nog dat ik dat zou nemen maar deed het niet omdat ik wist dat dat niet mocht. Ik besefte dat dit nou de vervloekte chip is.

Op eens kwam er een vrouw te voorschijn die naar me riep: “H, je doet net of we je willen prikken met een ernstige ziekte.” Ik wist dat ze me niet konden dwingen omdat de tijd nog niet daar was om mensen te dwingen en ik bedacht wat ik nou zou doen nu ik niet met de trein kon. Toen werd ik wakker.

Een rare droom, ik voelde hoe het was om helemaal alleen te zijn en niemand meer kon vertrouwen. Ik kon aan de mensen op station ook merken of ze gechipt waren of niet. Er ontstaat een kloof tussen mensen van God en de mensen met het merkteken. Ik ontmoette onderweg naar de balie nog 2 andere mensen die me de weg vroegen naar de balie ze liepen met me mee maar toen zij die schimmen zagen gingen ze er helemaal niet heen maar liepen gelijk weg. Ik kon ze niet meer vinden toen ik wist wat er aan de hand was.

Terug naar begin


Drie dromen over totale controle, chemtrails en veel meer.

9 mei 2011

Christenen krijgen de schuld!

Als kind en ook sinds 20 jaar dat ik Christen ben heb ik veel dromen gehad (meestal droomde ik 2 tot 3x dezelfde droom) wat toch zegt dat dat zeker gaat gebeuren. Enkele van deze dromen zijn al uitgekomen. De laatste keer dat ik een droom kreeg was afgelopen December de 23e. Ik heb deze droom meteen dezelfde dag nog aan meerdere Christenen verteld.

Christenen werden opgepakt en in de gevangenis werden gegooid

In mijn droom zag ik dat er elke keer Christenen werden opgepakt en in de gevangenis werden gegooid omdat alles wat er maar fout ging in het dagelijkse leven, wij de schuld kregen en dat wij dit volgens hun expres deden. En ik zag dat iemand die in een fabriek werkte met technische apparaten en elektrische draden moest verbinden en als dan later bleek dat het apparaat niet goed werkte dan had deze Christen dit met opzet gedaan. Hij had ook geen kans om zich te verdedigen, hij werd onmiddellijk in de gevangenis gegooid. Duidelijk werd dat wij gewoon de boosdoeners zijn voor al het kwaad in de wereld.

Ik geloof dus ook dat wij ons moeten opmaken voor vervolging. Maar Jezus heeft ons beloofd tot het einde bij ons te zijn dus hoeven we niet bang te zijn.

 

Ufo en totale controle.

Nu een droom die ik had zo'n 6 jaar geleden toen ik in Macedoni zat. Ik kon toen die tijd nog helemaal geen computer bedienen, ik begon hier pas mee zo'n 2 jaar geleden hier in Nederland,dus van internet kon ik geen informatie hebben gekregen. Dan woonde ik hoog in de bergen 13 km. van de stad vandaan. Ik droomde dat ik met mijn man een koelkast ging kopen. Zo'n groot  grijs (zilverkleurige) koelkast. Toen we onze keuze hadden gemaakt haalde ik de verkoper erbij om te laten weten dat we die koelkast wilde hebben. Meteen liet die man ons weten dat wij dat niet konden kopen en dat we niet welkom waren.

We gingen naar buiten en staken over naar een groot grasveld. Ergens op het grasveld scheen er ineens een heel groot licht van boven op ons. Ik zag een grote lichtcirkel op het grasveld en wij stonden middenin. Ik wilde kijken waar dat licht vandaan kwam dus wilde ik omhoog kijken maar dat licht was zo vel dat ik het niet kon zien. Ik wist dat er een object boven ons hing alleen ik kon niet zien wat het was.

 Ergens op het grasveld scheen er ineens een heel groot licht van boven op ons.

Op dat zelfde moment 'viel' de totale controle. Het werd niet afgeroepen of wat dan ook maar ik wist het zomaar ineens. Ik wist ook dat elke beweging die ik nog zou maken en elk woord die ik nog zou zeggen dat werd gehoord en gezien. We konden geen kant meer op. We stonden vastgenageld aan de grond. Toen ik wakker werd heb gebeden en verder over deze droom nagedacht.

Want wat was nou dat object boven ons. Een vliegtuig was het niet want die kan in de lucht niet stil staan, een helikopter was het ook niet want die maakt veel lawaai en maakt veel wind en in mijn droom was er geen lawaai of wind. Het enige wat het kon zijn was een ufo. Alleen ik geloofde niet in ufo's. Voor mij waren dat allemaal leugens en onzin om mensen van God af te houden. Wat ik nu regelmatig op internet zie is dat ze het over ufo's hebben die vele mensen hebben gezien. Nog steeds geloof ik dat hiermee de mensheid misleidt wordt.

 

Big Brother CCTV, Chemtrails en de komst van de antichrist en Christus Jezus

Zo droomde ik als kind dat lantaarnpalen konden zien wat ik deed en waar ik naar toe ging. Badend in het zweet werd ik elke keer wakker en was bang. Natuurlijk durfde ik dit als kind aan niemand te vertellen want ze zouden mij voor 'gek' hebben verklaard.

Maar een half jaar geleden zag ik op internet een filmpje waar ze camera's ophingen aan lantaarnpalen. Deze dromen vertelde ik zo'n 20 jaar geleden nadat ik in Handelingen 2:17,18 deze tekst had gelezen, toen durfde ik het pas te vertellen omdat het voor mij toen duidelijk werd dat God ons niet in raadselen heeft achter gelaten. 

Ook droomde ik als kind en later weer toen ik Christen was dat er vliegtuigen hoog in de lucht 'vuile plannetjes' aan het uit voeren waren. Ik wist niet 'wat' maar dat het 'duivels' was wist ik wel. We weten nu over de 'chemtrails' (de biologische oorlogvoering) die er nu (ik meen sinds een paar jaar) gaande is. Ook bij deze droom werd ik steeds angstig en badend in het zweet wakker.

Ik wist niet 'wat' maar dat het 'duivels' was wist ik wel.  We weten nu over de 'chemtrails' (de biologische oorlogvoering) die er nu(ik meen sinds een paar jaar) gaande is.

Maar de volgende droom is wel leuker en dat is dat ik Jezus in de lucht zag maar EERST kwam de antichrist, alleen wat minder leuk was dat ik zag dat ik een keuze moest maken en dat ik er niet helemaal klaar voor was. Ik wist dat als ik koos voor Jezus dat ik werd afgevoerd en gefolterd werd. Ik kon andere mensen zien in een soort van grot die voor Jezus gekozen hadden en die zulke behandelingen ondergingen. Ik zag vele overstromingen die er waren voordat Jezus kwam. 

Deze droom had ik zo'n 19 jaar geleden en soms kunnen we denken dat we er helemaal zijn. Ik wil dus iedereen aanmoedigen om (nu het alsmaar donkerder om ons heen wordt)de Here nog meer te zoeken en Hem te gehoorzamen in alles. De zonden weg doen en een heilig leven te leiden. Ik weet dat Hij er ons bij zal helpen en we zullen Zijn kracht ervaren om tot het einde vol te houden.

Hem komt toe alle lof, eer en glorie tot in alle eeuwigheid! Amen!

Van anoniem.

 

Terug naar begin


Tweede droom over de maand augustus.

8 mei 2011

Twee jaar geleden droomde ik dat ik met mijn stiefvader sprak op de zolder in mijn ouderlijk huis, in mijn droom wist ik dat hij op een bepaald tijdstip zou verschijnen. Ik heb een fijn gesprek met hem gehad in die droom en zo heb ik ook mijn grootste verdriet om hem kunnen verwerken.
Toen hij wegging liet hij me een soort kalender zien, en hij liet me een datum zien in augustus!
 

Toen hij wegging liet hij me een soort kalender zien, en hij liet me een datum zien in augustus!

Ik kan diep gaan graven in mijn droomgeheugen maar ik weet alleen dat er in augustus iets bijzonders gaat gebeuren.
Ik heb het significante onthouden en ik denk dat dit toch een bevestiging is dat er "iets" belangrijks gaat gebeuren in augustus.
Aan de andere kant moeten we ons niet teveel vastpinnen op data.

Terug naar begin


Een paddenstoelwolk in San Francisco.

13 april 2011

Ik droomde dat ik in San Francisco was (dat wist ik op n of andere manier).. en ik stond op de 2de verdieping van een villa die voor een groot deel uit glas/ramen bestond. Zo'n typisch huis die je daar in de wat rijkere suburbs tegenkomt. Ik kon vanaf de 2de verdieping dus voor me uit naar buiten kijken, en achter me ook. In mijn herinnering, lag voor mij in de verte een stad, en achter mij een soort vallei.

Een paddenstoelwolk in San Francisco.
 

Op een gegeven moment zag ik vr me een gigantische vuurkolom in de verte.. een paddenstoelwolk. Toen ik mij een moment later omdraaide was er aan de andere kant van het huis in de verte nog ntje te zien.
Vervolgens liep ik naar beneden en merkte ik dat ik met andere mensen in huis was, ik geloof mijn ouders en zusje.. wat mij opviel was dat we niet op dat moment niet erg bang waren, alsof we wisten dat het zou gebeuren. We liepen de kelder in, gingen rustig zitten en zette iets van een radio aan.. En dat was het einde van de droom.

Terug naar begin


De bijzondere droom over 3 augustus.

11-04-2011

Ik ben een jonge meid en heb ongeveer 2 maanden geleden deze droom gehad, die ik graag wil delen :) 

Ik droomde dat ik met mijn oud klasgenootje van vroeger (die ik al jaren niet had gezien) naar zeeman ging om wat wol te halen, want ze had opeens zin om een ondergoed te breien "haha dat was al vreemd" :)

Dus we werden afgezet door me moeder bij het plein. Bij ons in het dorp met wat winkeltjes.. We moesten opschieten want me moeder hield niet van wachten en die bleef in de auto zitten dus er was een gehaast sfeertje. Uiteindelijk liep ik alleen de zeeman uit en heel mijn dorp was in veranderd in een overdekte zwarte markt.. ineens?

en heel mijn dorp was in veranderd in een overdekte zwarte markt.. ineens?

Gelijk dat ik t besefte hing er een bord in de lucht die je ook wel ziet bij de zwarte markt, met in het midden een zilver vierkant met mijn voorletters en achternaam, maar ik zag doorgedrukte letters het leek er ingeslagen. Want ik bekeek het bord van achter. Ik liep ernaartoe om de voorkant te bekijken en toen zag ik boven het bord een soort schilderij met 2 engeltjes die nog niet afgeschilderd waren de lijnen miste zegmaar alsof het waterverfwas maar je zag dat het engelen waren die een bliksemschicht vasthielden het zag er naar uit dat hij elk moment losgelaten kon worden.

Onder het zilveren vierkant stond een zin over de wereld maar ik weet echt niet meer wat er stond. En 3 augustus  en ik wist dat ik die datum de gaten moest houden want dan zal er iets belangrijks gebeuren /of gebeurd zijn. Ik vind het heel frappant dat er een datum bij stond? tegelijkertijd hoorde ik een stem: "wees een goed Christen!"

Ik zag het bericht en schrok, me oma zat op 1 van de vele gele bankjes (ingericht zoals de eettentjes in de zwarte markt)en ik zei vol verbazing zag je dat??! Ze zei ''nee'' maar ze kreeg haar eigen persoonlijk bericht. ik begon te huilen want ik had het gevoel dat ik aangeraakt was. (ik had op dat moment teveel gevoelens) en kon niet vertellen waarom ik zo aan het huilen was.

Dit zijn fictieve namen, behorende bij de afbeelding zelf en niet bij de schrijfster van de droom.

Ik rende naar een tropische buitenbar zo een die je in het buitenland tegenkomt bedekt met palmbladeren dat had ook niets meer temaken met de zwarte markt. En er hing gewoon een ontspannen sfeer, ik wou me moeder uitleggen waarom ik huilde, want die zat daar al. Maar ik wou teveel zeggen dat ik eigenlijk niets zei ik brabbelde maar wat.. sommige mensen keken me een beetje vreemd aan maar vele zagen het niet eens dat ik zo aan het huilen was en veel wou vertellen maar 't lukte niet. Toen kwam er een man rustig naar me toe gaf mij en me moeder een Sprite en gaf me een begrijpende en zelfs warme knipoog van ik begrijp je, je hoeft niets te zeggen. En toen werd ik wakker.

(Door EindtijdinBeeld.nl iets bewerkt, in verband met privacy)

Aanvulling van Melle - Eindtijdinbeeld.nl

Er zijn een aantal opmerkelijke punten die ik in dit verband wil noemen. Mogelijk staan ze op zich zelf, mogelijk houdt het n met het ander samen, omdat toeval volgens de Bijbel niet bestaat. Een droom over de eindtijd komt gelukkig wel eens voor en op deze site kunt u er een aantal lezen. Maar een specifieke droom waar ook nog eens een datum in wordt genoemd is vrij uitzonderlijk te noemen. Het wordt nog bijzonderder wanneer wij constateren dat er iets met deze datum aan de hand is. De datum 3 augustus kan of wordt in verband gebracht met:

 1. Khalili: 'Volgens de hadith zal 72 maanden vr de verschijning van de imam mahdi een mythisch figuur de macht krijgen. Ze beweren in de film dat dit Mahmoud Ahmadinejad is. Ahmadinejad is ruim 5 jaar aan de macht (sinds 3 augustus 2005), dat geeft ons minder dan een jaar respijt. Ze vertellen ons duidelijk dat ze binnen een jaar de omstandigheden zullen aangrijpen om de Mahdi ten tonele te doen verschijnen. En onthoud dat ze al meer dan 1000 ballistische raketten hebben.' http://xandernieuws.punt.nl/?id=626867&r=1&tbl_archief=&
 2. De vraag is nu: met welke dag komt dit punt, waarop deze drie bijzondere lijnen elkaar kruisen, nu overeen? Jaarlijks wisselt dit enigszins, maar over het algemeen is het de periode tussen 3 en 5 augustus. Barack Hussein Obama -uitgaande van zijn officieel opgegeven geboorteplaats Hawaii- werd geboren op 4 augustus 1961 om 19:24 uur, toen de Zon zich op 9 uur (en 1 seconde) en 17 graden declinatie bevond, dus op exact hetzelfde punt waarop de drie besproken lijnen elkaar kruisen. http://xandernieuws.punt.nl/?id=598558&r=1&tbl_archief=&
 3. 3 augustus: Nag Pantsjami wordt twee keer vlak achter elkaar gevierd: op de vijfde dag van de donkere helft van de maand Sravana (5 Krisjna Sravana) n op de vijfde dag van de lichte helft van de maand Sravana (5 Sukla Sravana).
  Nag Pantsjami is een slangenfestival ter ere van de slangengoden. Een dag van de verering van de mythische oerslang die in de onderwereld verblijft. Daarmee wordt hulde gebracht aan alle dieren. Alle schepselen worden gezien als kralen aan hetzelfde (kosmische) snoer. Ze zijn niet alleen afhankelijk van elkaars bestaan, maar maken elkaars bestaan ook mogelijk. Op deze dag wordt er gebeden voor slangen en worden ze gevoed met melk.
 4. Van vrijdag 3 augustus 2012 tot vrijdag 21-12-2012, zijn er exact 20 weken te rekenen.
 5. Van woensdag 3 augustus 2011 tot vrijdag 21-12-2012, zijn er eerst een "op de derde dag" principe (nl. van 3 tot en met 5 aug.) daarna volgen er exact 69 weken. Letterlijke weken, dus geen jaarweken. Typologisch is een "op de derde dag", de scheiding tussen oud en nieuw en de 69 weken kennen we allemaal uit Danil 9, waar gesproken wordt over de tijd die rest tot aan de komst van de Messias.

Terug naar begin


Een indrukwekkend visioen uit 1980 over de Grote Verdrukking.

03-01-2011

Peters' visioen begint met de opstanding der doden

Er zijn in de loop der jaren veel christenen geweest die menen dromen en visioenen van God te hebben gehad over de eindtijd. Ken Peters' 'visioenachtige droom' uit 1980 springt daar wat mij betreft uit, niet alleen omdat zijn verhaal authentiek, geloofwaardig en in overeenstemming met de Bijbel lijkt, maar ook omdat sommige onderdelen uit zijn visioen in de laatste 29 jaar nauwkeurig zijn uitgekomen.

Lees het samenvattende artikel en/of bekijk Peters' lezing op YouTube, en wordt bemoedigd dat ook dit 29 jaar oude visioen erop lijkt te wijzen dat de Grote Verdrukking bijna op het punt staat te beginnen.

Inleiding

'Eerst wil ik jullie iets meer over mijn achtergrond vertellen. Ik ben als katholiek geboren en opgevoed... Maar toen ik deze droom kreeg, was ik geen christen, was ik niet gered en had ik nauwelijks iets in de Bijbel gelezen, behalve wel eens een paar passages op zondag in de kerk.'

'Als ik mijn verhaal doe, zal duidelijk worden waarom God deze zaken onthulde aan iemand die feitelijk nergens iets van wist. Probeer u zelf, tijdens het horen van mijn verhaal, daarom te verplaatsen in iemand die op het moment van deze openbaringen, niets van deze zaken afwist.'

'Een deel van de reden waarom ik er zo zeker van ben dat deze droom inderdaad van God kwam, is het feit dat sommige van deze zaken in de jaren erna precies zo zijn gebeurd, en zijn uitgekomen.'

'Al vanaf dat ik een kleine jongen was, kreeg ik dromen en visioenen. Maar mijn vrienden en familie begonnen me er op aan te kijken; ze vonden me raar en vreemd. Ik vond dat helemaal niet leuk, dus vroeg ik God of Hij de visioenen wilde stoppen. En dat gebeurde ook.'

'Tot dan was ik altijd een brave jongen geweest, gehoorzaam aan mijn ouders en een goede leerling op school. Maar in de loop der jaren begon ik steeds rebelser te worden. Ik ging de verkeerde kant op.'

'Een paar jaar later trouwde ik, en ik augustus 1980 ging ik zoals gewoonlijk op een avond naar bed. Ik moet erbij zeggen dat ik absoluut niet dronken of stoned was. Dat was in mijn leven wel eens gebeurd, maar op deze avond was dat beslist niet het geval.'

Het begin van de droom: de opstanding der doden

'Op het moment dat ik in slaap viel, begon de droom. En het begon met een enorm hard geluid, het leek wel wat op zo'n typische, hele luide claxon van een auto uit de jaren '70. En dit oorverdovende geluid duurde hl lang.'

'Op dat moment werd mij de mogelijkheid gegeven om van bovenaf op de Aarde neer te kijken. Ik zag allemaal begraafplaatsen, eerst van veraf, en toen ineens van heel dichtbij. Toen zag ik iets heel ongewoons: de grond barstte open, de aarde spatte krachtig omhoog, en ineens kwamen er mensen uit de graven.'

'Als jonge katholiek geloofde ik in de opstanding der doden, maar op dat moment niet meer. Maar toen ik dit in mijn visioen zag gebeuren, werd ik er van overtuigd dat het cht zou gaan gebeuren.'

'Ik zag dus de doden opstaan uit hun graven. Maar niet allemaal; sommige graven barstten open, maar andere graven niet. Nogmaals, het gebeurde heel krachtig, bijna alsof de graven 'explodeerden'; de aarde vloog letterlijk in het rond. Dit gebeurde over de hele wereld.'

'De mensen die uit de graven kwamen, zagen er verbazingwekkend uit. Ze leken iets van koorkleding aan te hebben, een soort mantels. Maar hoewel het midden op de dag was, glansden ze, ze straalden licht uit. Hun kleding en hun personages waren helderder dan de Zon.'

'Hoewel de mannen dus ook die 'koorjurken' aanhadden, leken ze toch heel erg mannelijk. Toen ik afstudeerde vond ik dat de jurk die ik toen aanmoest, erg vrouwelijk leek. Maar deze dingen die ze aanhadden, waren toch mannelijk. En de vrouwen leken juist heel erg vrouwelijk. Nogmaals, ik vertel de droom exact zoals ik hem heb gekregen.'

'Dit is moeilijk uit te leggen. Mensen die op oude leeftijd waren gestorven, kwamen uit de graven met de 'schijn' van ouderdom, maar ze waren net oud. Je kon zien dat ze een lang leven hadden geleid. Ze zagen er volwassen uit, maar niet 'verouderd'. Hun haar hadden ze bijvoorbeeld weer terug.'

'Ik zag veel jonge mensen opgewekt worden. En hoewel ze heel jong leken, waren ze toch net jong. Er was een zekere volwassenheid in hen. Ik wou dat ik het wat helderder kon uitleggen.'

'Door het katholicisme waarin ik was opgevoed, kon ik deze zaken op dat moment niet begrijpen. Niemand had mij ooit het evangelie van Jezus Christus uitgelegd, en God's plan om gered te kunnen worden. Ik had nog nooit het boek Openbaring gelezen.'

'Ik zal eerlijk zijn: mijn leven zou een stuk gemakkelijker geweest zijn als ik deze droom niet zou hebben gekregen. Mijn leventje ging op dat moment prima, en daar wilde ik het liefst gewoon mee doorgaan. Nogmaals: ik had niet om deze droom gevraagd, ik heb nog nooit aan God gevraagd of ik visioenen zou mogen ontvangen. En meestal kom ik, als God mij iets heeft laten zien, daarna in de problemen terecht.'

'Daarnaast wil ik benadrukken dat toen ik deze droom kreeg, ik aanvankelijk totaal niet besefte dat deze van God kwam. Ik had op dat punt in mijn leven geen behoefte om dit soort dromen te krijgen.'

'Alle mensen die uit de graven kwamen, verdwenen plotseling. Ik zou willen dat ik u kon zeggen waarheen, maar dat weet ik niet. Ik kan u wel zeggen dat wat we in de Bijbel lezen, namelijk dat eerst de doden worden opgewekt en daarna de levenden veranderd worden, ik niet zag gebeuren. Ik zag geen enkel levend persoon veranderd worden. Op het moment dat de graven openbarstten, zag ik dus niet ineens allemaal levende mensen worden opgenomen in de lucht. Nogmaals: ik had nog nooit van een Opname gehoord. De Wederkomst van Christus werd niet eens in onze katholieke kerk geleerd.'

Paniek en 2 weken zonder tv, telefoon en internet

'Zodra deze mensen verdwenen, brak er massahysterie op Aarde uit. Mensen waren totaal in paniek, wanhopig. Er heerste overal totale verwarring, chaos, wetteloosheid en angst, in ieder land op Aarde.'

'Ik wilde deze droom -die de hele nacht duurde- eigenlijk helemaal niet, maar ik had geen keus. Ik had er geen controle over. Mensen hebben me bekritiseerd vanwege het feit dat ik deze droom niet meteen met iedereen gedeeld heb. Maar nogmaals, daar was ik nog helemaal niet klaar voor. Ik begreep nog niet wat ik had gezien, en zou alle kritiek die ik te verduren zou krijgen en heb gehad, nooit aangekund hebben.'

'Terwijl er overal paniek uitbrak, werden tv, telefoon, radio en een ander mij toen niet bekend communicatiemiddel, dat in bijna ieder huis in de VS te vinden was -het leken televisies- twee leken lang afgesloten. Ik weet nu dat wat ik in de huizen zag, PC's waren. In 1980 had minder dan 1% van de Amerikanen een computer thuis. IBM was nt begonnen met harddisks en RAM-geheugen.'

'Alle mensen vroegen zich af waar al die verdwenen mensen gebleven waren, wat er nu eigenlijk gebeurd was. Iedereen was wanhopig, de hele planeet, niemand uitgezonderd.'

'Mensen aan wie ik de droom vertel, vragen me waarom de tv, radio, telefoon en computers 2 weken lang uitvielen. Ik heb hier een artikel uit 1991 over de waarschuwing van het leger voor een vijandelijke EMP-aanval met n kernbom, die op grote hoogte tot ontploffing wordt gebracht, en waardoor in n klap alle elektronische apparatuur wordt uitgeschakeld. Dat is interessant in het licht van een profetie die ik lange tijd geleden kreeg over de VS, dat 48 Amerikaanse staten geoordeeld zouden worden, maar Alaska niet' (Alaska ligt apart van de VS, veel noordelijker, en zou daarom ontsnappen aan de gevolgen van zo'n EMP-aanval).

'Ieder land met een kernwapen kan zo'n aanval uitvoeren, en de hele Amerikaanse beschaving runeren. God heeft me laten zien dat Noord Korea en China hier een speciale rol bij zullen gaan vervullen.'

'Kunt u zich de paniek voorstellen als alle communicatiemiddelen uitvallen, supermarkten, benzinestations ophouden met functioneren, alle financile transacties gestopt worden, etcetera. In mijn visioen duurde dit ongeveer 2 weken.'

De komst van de Nieuwe Wereld Orde en de Antichrist

'Na die 2 weken begonnen tv, radio, telefoon etc. weer langzaam hersteld te worden. Maar er waren totaal andere uitzendingen dan gebruikelijk. Alle programma's kondigden een nieuw soort regering aan, met een nieuwe leider. Uiteindelijk verscheen er een man op het toneel, een nieuwe leider, die in zijn spreken zeer begaafd was en een enorm charisma had. Hij stelde de mensen gerust en beloofde oplossingen voor alle problemen.'

'Deze man was 'glad' en extreem overtuigend, en in staat alle problemen op te lossen. Hij was een buitengewoon goede communicator, en verklaarde dat het plotselinge verdwijnen van mensen God's oordeel over hen was. Dat hield me in mijn droom erg bezig, want ik begreep niet waarom hij dit zei.' (zie 'conclusie' onderaan)

'Nogmaals, ik was geen wedergeboren christen toen ik deze droom kreeg. En toen deze man begon te spreken, begon hij ook mij te overtuigen. Misschien kent u wel de speeches van Adolf Hitler; hij had ook zo'n demonisch charisma over zich, waardoor hij de massa's letterlijk tot zich kon trekken. Maar Hitler was nog niets vergeleken bij deze man. Hitler kon een heel land achter zich krijgen, maar deze persoon de hele wereld!'

'Vrijwel onmiddellijk begon hij tot de mensen te spreken via grote TV-schermen, die overal in het openbaar werden geplaatst. Bedenk nogmaals dat ik dit visioen in 1980 kreeg; er bestonden nog geen TV's met zulke grote schermen, en ook nog geen 24 uur durende nieuwsuitzendingen. En waar ik nu ook kom, overal staan TV's opgesteld, in restaurants, op vliegvelden, waar je ook komt wordt je gebombardeerd met nieuwsberichten.'

'Deze leider sprak over het aanbreken van 'nieuwe tijden' voor de mensheid. Er werden nieuwe regels opgesteld om te komen tot wereldwijde vrede, en de noodzaak benadrukt dat iedereen zijn eigen nationaliteit moest opgeven, in ruil voor het 'wereldburgerschap'. Hij sprak voortdurend over 'Wereld Orde' en de noodzaak voor alle mensen om in vrede met elkaar samen te leven.'

'In de droom werd ik er bijna door overtuigd. Wereldvrede, dat klinkt tenslotte goed. Totdat je de kosten ervan ziet. Laat me u zeggen dat er geen wereldvrede komt, totdat de Prins van Vrede, Jezus Christus, Zijn troon op deze Aarde vestigt. Niemand anders zal ooit vrede op Aarde kunnen brengen.'

'En hoewel de boodschap in de droom mij erg aansprak, werd ik toch niet heleml overtuigd door deze 'Nieuwe Orde'. Ik hoorde overal de woorden 'Nieuwe Orde', 'Wereld Orde' en 'Nieuwe Tijden', maar ik hoorde nooit de term 'Nieuwe Wereld Orde'. Waarom, dat weet ik niet.'

'De mensen namen massaal zijn plannen aan. Er kwam geen verzet tegen. Ik weet niet of mensen die er wel tegen waren, wellicht geblokkeerd werden om hun mening via de media te uiten. Dat is trouwens nu al zo in de VS.'

'In de droom kreeg ik een hopeloos gevoel, en ging een eind wandelen, zoals ik in het echte leven ook altijd doe als ik antwoorden zoek. En nogmaals, iedereen over de hele wereld voelde zich zo. Het leek wel of de hele wereld een derde-wereld-land was geworden, en mensen de grootste moeite hadden om te verwerken wat er allemaal gebeurd was.'

'Na een poosje -ik weet niet hoe lang het duurde- kwam ik in de droom een oudere man tegen, de eerste die mij vriendelijk overkwam. Het leek alsof hij nog wel wat hoop had, dus ik vroeg aan hem of hij misschien wist wat er in de wereld aan de hand was. Hij vertelde mij letterlijk dat het einde was gekomen, maar dat hij zich niet voorbereid had op de komst van de Heer. Nadat hij dit vertelde, werd hij ineens heel verdrietig.'

'Hij vertelde mij dat hij niet recht geweest was met de Heer, en begon mij daarna onmiddellijk God's plan voor de redding van de mensheid te vertellen. Toen keek hij om zich heen of niemand hem zag, en haalde toen een klein boekje uit zijn tas tevoorschijn. Ik wist in de droom niet dat het een Bijbel was, want op dat moment was ik in mijn leven geen Bijbellezer. Ik was daar simpelweg niet in genteresseerd.'

'Hij begon mij dingen in de Bijbel te laten lezen, over de noodzaak om aan God vergeving te vragen voor mijn zonden en mijn zondige natuur. Hij vertelde mij dat als ik dat zou doen, ik het eeuwige leven zou verkrijgen, en God's kracht om me tijdens dit leven te helpen. Hij overtuigde mij en ik nam -dus in mijn droom- Jezus Christus aan als mijn Verlosser. Een hele vreemde ervaring dus om dit in een droom te doen, zeker als je bedenkt dat toen ik wakker werd, ik niet kon begrijpen wat er precies gebeurd was. Pas twee weken na de droom werd ik daadwerkelijk christen.'

'Onmiddellijk kreeg ik, nadat ik Jezus in mijn droom had aangenomen, vreugde in mijn hart. Ik sloot me bij de man en zijn kleine groep mensen aan. We gingen zorgen voor de vele baby's die overal waren achtergelaten. Ik bleef bij deze groep, want zij leken de enigen te zijn op Aarde die nog vrede in hun hart hadden. In de droom werd ook mijn vrouw een christen.'

'De man die plotseling op tv verscheen en beloofde alle problemen op te lossen, en allerlei tekenen en wonderen kon doen - van die man zal ik zijn gezicht nooit vergeten. Nooit, zolang ik leef, zal ik zijn gezicht vergeten. Allerlei mensen hebben me al verschillende foto's van bekende personen ge-e-maild, en gevraagd of het die persoon was. Ik kan u vertellen: het is niemand van hen, nog niet.'

'Het gezicht van hem was bijna bovennatuurlijk om te zien. Hij was bijna t perfect, de knapste man die ik ooit heb gezien. Hij had echt lles mee. Alles in zijn verschijning was welhaast perfect. En in zijn spreken had hij een hele bijzondere, vreemde kwaliteit. In de Bijbel staat dat Jezus er helemaal niet knap uitzag, maar gewoon. Hij was niet iemand op wie we vanwege zijn uiterlijk zouden stemmen. Maar dze man was dit wl. De antichrist is ook in dat opzicht het tegenovergestelde van Jezus.'

Wereldwijde Aardbeving en extreem weer

'Onze groep mensen, christenen, maakten zeer bijzondere dingen mee. Ik had nooit gedacht dat God zich zo met individuele mensen en groepen zou bemoeien. Zo was ik niet opgevoed. Maar er gebeurden hele bijzondere dingen. Voedsel vermenigvuldigde zich, mensen werden na gebed genezen.'

'Op dit punt in de droom begonnen dingen te veranderen. Ik zag hoe geld elektronisch gemarkeerd was, zodat het overal te traceren was. Dat bestond nog niet in 1980, toen ik dit visioen kreeg.'

'Er kwam een aardbeving. Ik liep op straat en ik zag een glazen, driehoekig gebouw -dat toen nog niet bestond- instorten, waardoor 200 mensen gedood werden. Ik wist in de droom dat de aardbeving wereldwijd was.'

'God waarschuwde me dat er een enorme aardbeving zal komen, als de mensen zich niet bekeren. Ik heb politieke n religieuze leiders op tv zien verkondigen, dat we als mensen al onze problemen kunnen overwinnen, met de kracht van onze geest, en dat aardbevingen helemaal geen oordelen van God zijn. Maar dat klopt niet. De Bijbel is er duidelijk over, Jezus zegt Zelf dat aardbevingen tekenen van het oordeel zijn.'

'Goed, deze wereldwijde aardbeving veroorzaakte miljoenen doden, en onvoorstelbare verwoestingen. Sommige gebieden werden z erg verwoest, dat ze niet eens de moeite namen om er reddingsteams heen te sturen.'

'Deze aardbeving zorgde ervoor dat het weer helemaal van slag raakte. Het normale weerpatroon veranderde totaal. Winter werd zomer, zomer werd winter. Het weer werd een chaos, het was niet meer te voorspellen.'

'Oogsten gingen plotseling verloren. Er kwam enorme droogte en hongersnood. De meest vruchtbare landbouwgebieden werden totaal verwoest. Eens vruchtbare regio's veranderden in woestijnen. Het gebeurde bijna meteen, in een zeer korte tijd. Het was het gevolg van het feit dat de hele Aarde door elkaar geschud werd. Ik zag van bovenaf de hele Aarde waggelen als een dronkaard.'

'Bedenk dat ik dit nog nooit in de Bijbel had gelezen, en dat nog nooit iemand mij hierover had verteld. Het was erg beangstigend voor mij, in de droom.'

Totale controle

'Het hele wetshandhavingsysteem veranderde. Er kwamen militairen in heel ongewoon uitziende voertuigen, waarvan ik nu weet dat het Humvee's zijn. Ze waren overal te zien, en zwart gekleurd. De militairen droegen eveneens zwarte uniformen, met blauwe helmen. De voertuigen hadden allemaal een soort laptop en een GPS-systeem aan boord, iets wat op het moment van de droom nog niet bestond. Ik herkende het pas jaren later, toen dit ontwikkeld werd.'

'In de droom zag ik overal camera's op straat. Ze waren in staat iedereen te lokaliseren. Die militaire politie, of wat het ook waren, droegen dus blauwige helmen. Dat kwam in 1980 nog nergens voor. Dit nieuwe politiesysteem werd heel vreedzaam ingevoerd. Ze waren niet ruw, ik zag nergens rellen of mensen doodgeschoten worden. Ze verschenen overal en leken vreedzaam.'

'Je had in de VS ineens papieren nodig om van staat tot staat te kunnen reizen. De politiek van de nieuwe leider werd door niemand tegengehouden. Niemand stond tegen hem op, niemand begon een revolutie. Er was geen enkel verzet tegen hem.'

'Ik kan me dat inmiddels goed voorstellen, omdat ook het grootste deel van de Kerk van Jezus Christus in slaap is gevallen. Als je tegen hen over de eindtijd begint, dan ben je meteen een doemdenker, een fanaticus, een gestoordeling die op het einde van de wereld zit te wachten.'

'Of ze kijken je vreemd aan als je niet geloofd dat we niet weggerukt zullen worden, voordat de problemen beginnen. Maar lees eens de Bijbel. God nam Noach niet weg van de Aarde, hij liet hem een Ark bouwen. God redde Lot uit Sodom, maar vernietigde de stad wl. Hij nam Lot niet op in de wolken. Jezus bad in het hogepriesterlijk gebed: Vader, ik bid niet dat Gij hen uit de wereld wegneemt, maar dat gij hen bewaart voor de boze. Hij zei niet voor niets: hij die volhardt tot het einde, zal behouden worden. Dus het spijt me voor al die christenen die denken dat we weggehaald zullen worden, vrdat het moeilijk wordt.' (zie 'conclusie' onderaan voor een andere uitleg)

'Er kwam dus een vreedzame staat-van-beleg. De militaire politie was overal, en wist waar iedereen zich bevond. Ik zag dat mensen thuis tv's hadden die niet alleen programma's uitzonden, maar tegelijkertijd de mensen in de gaten konden houden, konden afluisteren en mensen konden benvloeden door speciale signalen. Hier hoefde de tv niet eens voor aan te staan!'

'De hele dag werden de mensen op de tv opgeroepen om mee te werken aan de 'Nieuwe Orde', zodat ze gered zouden worden van alle moeilijkheden. Dit werd voortdurend herhaald door die ene man, iedere keer als hij op tv verscheen. De 'Nieuwe Orde' zou alle antwoorden hebben op de grote wereldproblemen, en het leiderschap tonen om de noodzakelijke verandering ('change') te brengen. Hierdoor zou er eindelijk wereldvrede bewerkstelligd kunnen worden.'

'Deze boodschap wordt er trouwens bij de mensen nu al overal ingepompt. 'Wereld-eenheid', 'Wereld-vrede'. We horen en lezen het overal.'

Korte, maar massale opwekking

'Ik zag hoe er allemaal 'zogenaamde' christenen naar de oudere man en zijn groep gingen, waar ik me ook bij aangesloten had. Zij vertelden hoe zij ooit een relatie met Jezus hadden, maar koud geworden waren en afgevallen, niet langer genteresseerd in het verlangen naar een heilig, vurig leven met God.'

'Gedurende korte tijd begonnen mensen zich totaal aan Jezus over te geven. Van bovenaf de Aarde zag ik plotseling overal soort lichtstralen vanaf het oppervlak verschijnen. En wat ik toen zag, geeft me nog steeds de vastbeslotenheid om door te gaan met deze boodschap.'

'Ik breng deze boodschap nu al 17 jaar lang aan het dode lichaam van Christus in de VS, en ik zal eerlijk zijn: ik ben dat moe geworden. Daarom werk ik nu in Guatemala, in een weeshuis, omdat zij nog wl hongerig zijn. Amerikanen denken dat ze alles al weten. Maar als het niet vanwege het nu volgende deel van mij boodschap zou zijn, dan zou ik nooit meer in Amerika preken.'

'Dit is wat er gebeurde. Al die lichtstralen begonnen tot in de atmosfeer te schijnen. Het duidde op een massale opwekking op de hele Aarde. Er waren echter geen bekende personen, niet n bekende tv-

personality. Ik zag alleen maar gewone mensen, die optraden in de kracht van de Heer, zoals in de Bijbel staat beschreven. Ze baden met de zieken, en ze werden onmiddellijk genezen. Ze baden met blinden, en hun ogen werden geopend. Ze wekten zelfs doden op.'

'Deze opwekking duurde 3 a 4, hooguit 6 maanden. Het was ongelooflijk. Hele regio's waren totaal n voor Jezus Christus. Ik zag geen 'grotere' werken dan Jezus deed, maar wel in 'grotere' hoeveelheden. Maar er waren ook steden en regio's die in komplete duisternis bleven.'

Vervolging: christenen naar kampen; verplicht merkteken

'Toen gebeurde er iets ongelooflijks in de spirituele werkelijkheid. Op het moment dat al die wonderen plaatsvonden, werd de 'Wereld Orde' heel erg boos. Dat kwam omdat wat er gebeurde, buiten hun controle gebeurde, en ze het niet konden manipuleren of stoppen. En dat maakte ook de duivel woedend.'

'Toen kwam er een onvoorstelbare vervolging. Nu al vind er de laatste jaren meer christenvervolging plaats dan ooit eerder in de hele geschiedenis bij elkaar opgeteld. Een voorbeeld: de Arabische landen betalen iedere maand miljoenen dollars aan inwoners van Afrika om moslim te worden, en geen christen.'

'Toen zag ik dat christenen naar gevangenkampen werden gebracht, die zich over de hele VS bevonden, maar vooral in Californi. In de jaren '80 liet de Heilige Geest me zien dat er overal in de VS gevangenissen zouden worden gebouwd, speciaal bedoeld om uiteindelijk christenen in op te bergen. Deze gevangenissen zouden vooral op afgelegen plekken worden gebouwd, op minstens 15 tot 20 mijl afstand iedere doorgaande hoofdweg.'

'Toen kwam ik in mijn droom iemand tegen die aan mij vroeg of ik mijn identificatie-merkteken al had. Ik antwoordde: wat bedoel je? Hij zei dat er een merkteken werd ingevoerd (wat overigens eerst op vrijwillige basis gebeurde) dat binnenkort iedereen verplicht moest hebben om nog te kunnen kopen en verkopen.'

'Het teken dat deze persoon op zijn hand had, leek op een soort holografische zon, waardoor er allerlei 'stralen' uit schenen te komen. In die zon zat een soort teken, het leek op een hand met daarop het merkteken getekend. Deze man was erg blij met zijn teken, want zo hoefden de mensen geen pasjes en creditcards meer te gebruiken.'

 

Links het teken zoals Ken Peters het zich meende te herinneren. Hij kon het niet goed zien, omdat het een holografische afbeelding was (de 'stralen' moeten daar op duiden, maar behoren niet bij het merkteken dat hij zag). Speculatie: ernaast het merkten dat Barack Obama gebruikt en zelfs op zijn presidentile vliegtuig heeft laten zetten (als vervanging van de Amerikaanse vlag). Zou het kunnen dat...?

'Ik dit verband ontdekte ik laatst iets vreemds. Ik ging iets afrekenen in de K-Mart (grote supermarkt) en daar zag ik bij de kassa een soort grijs gekleurd vierkant ingebouwd, met daarop de afbeelding van een hand. Het leek op hetzelfde teken als wat ik in mijn droom gezien had. Ik vroeg aan de dame bij de kassa wat de bedoeling er van was. Ze antwoordde dat ze recent geplaatst waren, maar dat de reden er niet bij verteld was. Maar n van haar bazen zou haar verteld hebben, dat op een bepaald moment in de toekomst mensen alleen nog maar hun hand over dat grijze vlak zouden hoeven halen, om te kunnen betalen. Gek genoeg was het ding twee weken later weer weggehaald. Van anderen heb ik vergelijkbare verhalen gehoord.'

Opgepakt, ondervraagd en onthoofd

'In de droom krijg ik plotselinge de sterke aandrang om naar huis te rennen, omdat er iets met mijn vrouw aan de hand zou zijn. Maar in mijn geest krijg ik te horen dat ik dat niet moet doen. Maar ik doe het toch. Ik doe de voordeur open en zie daar een krachtige demonische aanwezigheid. Het was een duister wezen, hij had een soort waas van duisternis om hem heenhangen. Ik schrok enorm en schreeuwde.'

'Ik geloof dat het een demon was. Ik gooide gelijk de deur dicht en vluchtte, terwijl ik me realiseerde dat mijn vrouw niet thuis was, maar was verdwenen. Ik was ontzettend bang. Ik rende en rende, maar werd opgepakt door de militaire politie, die ik al eerder noemde. Ze brachten me naar een overheidsgebouw, en daar was mijn vrouw ook, alsmede ook de oudere man die ik eerder ontmoet had, en die ze een evangelist noemden.'

'Ik weet dat christenen nu al jaren in de gaten worden gehouden. Daarom wisten ze in mijn droom ook alles van mij af. Recent stond er zelfs een artikel in diverse grote kranten, dat de FBI christenen die geloven dat wat er in de Bijbel staat, van toepassing is op deze tijd, als gevaarlijke mensen beschouwt.'

'In het begin behandelden ze ons beleefd, en probeerden ze ons vriendelijk over te halen om mee te werken met de nieuwe overheid, en in te stemmen met de nieuwe maatregelen. Toen we dat weigerden, werden we naar een andere kamer gebracht, waar op een enorm indoctrinerende, gedachten manipulerende manier op ons ingepraat werd. Ik werd er zelfs bijna door overgehaald, maar mijn vrouw en de evangelist verzetten zich er heftig tegen.'

'Vlak vr mijn gevangenneming zag ik in mijn droom dat alle landen van de wereld zich verenigd hadden. De landen hadden geen eigen soevereiniteit meer. De continenten waren niet langer verdeeld in landen, maar in regio's. Op dit punt in de droom was de aanwezigheid van God op de Aarde bijna niet meer te ontdekken. De 'Wereld Orde' had zelfs geen enkele aanwezigheid van God in zich. Het kwaad was in ieder aspect van de samenleving binnengedrongen. Er was overal duisternis.'

'Er was een hele duidelijke lijn tussen wie bij God hoorde, en wie niet. Als je nu mensen ziet, bijvoorbeeld in een groep, dan kun je je wel eens afvragen wie wel en wie niet gered is. Dat weet je niet. Maar dan zal het heel anders zijn, dan zul je meteen van mensen weten of ze bij God horen of niet.'

'Toen we opgepakt waren en ondervraagd werden, was de gedachtencontrole fenomenaal sterk. Het was sterker dan ieder menselijk wezen zou kunnen uitoefenen. Ik werd echt overspoeld met angst, maar mijn vrouw en de evangelist bleven heel moedig.'

'Toen namen ze ons mee naar een hele lange gang. Hier stonden duizenden mensen in een rij te wachten, z lang was die gang. Wij moesten in de rij gaan staan. Iedere keer kwamen er mensen die op de wachtenden gingen inpraten, dat zij hun geloof moesten afzweren. Daarbij gebruikten ze nooit de naam van Jezus Christus en God, maar ze zeiden wel dat we nu nog ons geloof in Hem konden afzweren om ons leven te redden.'

'Soms stortte iemand in, en dan namen ze hem mee naar een ruimte waar zo'n persoon dan inderdaad zijn geloof in Jezus Christus verwierp. Ik voelde me erg ongemakkelijk in die rij wachtenden, want ik was er niet zeker van wat ze zouden gaan doen met ons.'

'We passeerden diverse dubbele deuren en kwamen uiteindelijk in een soort cel terecht. Toen kwamen ze de oudere man, de evangelist ophalen, namen hen mee en sloten de deuren. Ik wist niet wat ze met hem deden. Na een minuut of zes gingen de deur wijd open, en toen zag ik daar een grote man met een soort masker op, met gaten waardoor hij kon kijken. En hij had een groot zwaard in zijn handen, een heel beangstigend ding, met een vreemde, gebogen kromming erin.'

'Toen realiseerde ik me wat er zou gebeuren. Mijn vrouw kreeg een laatste kans om haar geloof af te zweren. Er stond een tafel, net iets groter als een mens. Mijn vrouw begon te preken en de duivel te bestraffen, waarop ze boos werden en haar op haar rug op de tafel vastbonden. Toen hakte de grote man haar hoofd eraf.'

'Ik weet niet of ik zelf ooit als een martelaar zal sterven. Wel weet ik dat alles wat ik tot nu toe in mijn droom heb gezien, is uitgekomen of aan het uitkomen is. En wat dat zwaard betreft: tot mijn verbijstering zag ik bij toeval precies hetzelfde zwaard op het logo van de 'Shriners'. De Shriners noemen zich een 'broederschap', gebaseerd op de principes van de Vrijmetselarij, en hebben als symbool twee naar elkaar toegebogen Arabische zwaarden, met daartussen een ster - het symbool van de Islam. Ik heb het uitgezocht en het blijkt dat de bloedrode kleur van hun hoofddeksels een verwijzing is naar het bloed van de christenen, waarvan ze beloofd hebben om het te zullen vergieten.'

'Ik moet eerlijk zijn: ik was banger wat er met mij zou gebeuren, dan dat ik geschokt was dat mijn vrouw zojuist vermoord was. Ik weet dat het heel egostisch klinkt, maar als ik iets anders zou vertellen, zou ik liegen. Ik was ontzettend bang, want ik wist dat ik zou gaan sterven.'

'Ik was verlamd van angst, en wist dat ik het niet zou gaan redden. Ik trilde helemaal, het was vreselijk. Ik begon het van binnen uit te roepen naar Jezus. Op dat moment voelde ik een hand op mijn schouders, en ik werd onmiddellijk helemaal warm. Het trillen stopte, en ik werd weer helder. Ik vergeet nooit die hand; die zag eruit, alsof er heel veel werk mee verricht was.'

'Ik voelde me plotseling vredig worden van binnen, en draaide me om. Daar stond de Heer, Jezus Christus. Ik weet niet hoe Hij daar kwam, maar Hij keek me heel streng aan. Het was echter niet veroordelend, maar meer alsof Hij recht in me keek, in mijn leven. En Zijn ogen waren niet bruin of blauw, maar leken wel rood, als van vuur. Hij keek heel duidelijk dwars door mij en mijn hele leven heen, en Hij wist alles van me. Al mijn sterke en zwakke punten, alle verborgen leugens en misleidingen waren voor Hem zichtbaar. Mijn hele wezen lag voor hem open. Dat was een erg beangstigend moment.'

'Ik zou willen vertellen dat mijn ontmoeting met de Heer mij heel blij maakte, maar dat was niet zo. Ik werd er juist bang van. Ik weet nu wat er met de 'vreze des Heeren' wordt bedoeld. Het was een krachtige manifestatie van Zijn Wezen, niet het 'we zijn vriendjes en maatjes' gedoe. Dat maakte ik niet mee; ik zag Hem in Zijn ontzagwekkendheid.'

'Op het moment dat Hij in mij keek en ik me gewaar werd van mijn eigen verdorvenheid, sprak Hij tot mij, en zij: Wees niet bang, mijn zoon, want de dood zal je nooit vasthouden'.'

'Toen werd ik op de tafel gelegd. Ze zeiden dat ik nog n kans had om Hem te verwerpen, maar ik zei: nee, Hij is de Heer van iedereen, en Hij zou ook uw Heer moeten zijn. En toen ik Hem zag, wist ik zeker dat er niet n knie zal zijn die niet zal buigen, en niet n tong die niet zal belijden dat Hij Heer is, ongeacht aan welke kant ze staan.'

'Toen werd ik onthoofd. Maar op het moment dat het zwaard mijn hals raakte, was ik 'weg'. Ik voelde geen dood. Opeens keek ik van boven op mezelf neer. Mijn hoofd was eraf en ik bloedde als een rund. Plotseling zag ik dat mijn hand werd vastgehouden, door dezelfde hand van de Heer.'

'Mensen, het maakt niet uit wat u hier doormaakt, wat voor beproeving dan ook. Zelfs als u uw leven moet opgeven, is dat het waard! Ineens begreep ik dat, toen Hij mijn hand vasthield, Hij mij zijn broer was en ik Zijn gelijke. Natuurlijk niet als God of als DE Zoon van God, maar als 'een' zoon van God. Er was nu een soort gelijkheid, in die zin, dat we nu broers waren.'

'Het was niet langer beangstigend om in Zijn nabijheid te staan. Ik voelde juist een enorme acceptatie, een enorm begrip. Ik kan een vurige preek houden over de tekst 'kostbaar is in de ogen de dood van zijn heiligen'. De dood van Zijn kinderen is kostbaar voor hem. Ik zag hoe Hij mij door de dood heen bracht, hoe Hij mij spaarde voor het gevoel om dood te gaan.'

'Daarna zag ik niets meer van mijn zwakheden. Daar was ik van verlost. In die zin was ik nu zoals Hem. Mensen, het is het waard dit leven op te geven, al zijn pleziertjes, al zijn doelen, al zijn aspiraties, om Christus te winnen. Ik weet nu wat Paulus bedoelde toen hij schreef dat hij alles voor vuilnis hield, om Christus maar te winnen.'

'Plotseling haalde de man met de kap, deze van zijn hoofd af, gooide deze op de grond, en zei: Ik zal niet nog meer van deze mensen vermoorden. En toen was de droom voorbij.'

Na zijn getuigenis vertelt Peters over de dagen en weken na zijn droom, hoe hij contact zocht met een christen, en al snel ook in het 'echte' leven zijn hart aan Jezus gaf (deel 12 en 13). Eveneens de moeite waard om te beluisteren, maar dat zou dit artikel nog eens een stuk langer maken.

 

 

Conclusie

Twee zaken uit Ken Peters' verhaal waar ik nog wat over wil zeggen.

Ten eerste: de EMP-aanval op de VS. Peters' haalt dit aan als mogelijke verklaring voor het feit dat tv, telefoon, radio en internet 2 weken lang niet zullen werken. Ik denk zelf echter dat de reden hiervoor geen EMP aanval is, maar een doelbewuste afsluiting, van overheidswege. Een EMP aanval verwoest namelijk permanent de elektronische infrastructuur. Dat zou na 2 weken nooit hersteld kunnen zijn, zelfs niet gedeeltelijk.

Ten tweede. Ken Peters lijkt niet in de 'Opname' te geloven, al zegt hij slechts dat hij tijdens de opstanding der doden geen levende mensen veranderd zag worden. Maar hij ziet over het hoofd dat deze twee gebeurtenissen in de Bijbel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn:

'... de Here zal zelf... bij het geklank ener bazuin Gods (het harde geluid aan het begin van Peters' droom), nederdalen van de hemel, en zij, die in Christus gestorven zijn, zullen het eerst opstaan; daarna zullen wij, levenden, die achterbleven, samen met hen op de wolken in een oogwenk weggevoerd worden, de Here tegemoet in de lucht.' (1 Tessalonicenzen 4:16-17).

Dat betekent dus dat de Opname pal na de opstanding der doden zal plaatsvinden. Het feit dat Peters' de lichamen van de opgewekte mensen al heel snel zag verdwijnen, geeft aan dat hier nauwelijks tijd tussen zal zitten.

Verder blijkt uit Peters' visioen dat de Opname inderdaad al heeft plaatsgevonden. Peters komt namelijk de 'oudere man', de evangelist tegen. Even herhalen:

Hij vertelde mij letterlijk dat het einde was gekomen, maar dat hij zich niet voorbereid had op de komst van de Heer. Nadat hij dit vertelde, werd hij ineens heel verdrietig.'

'Hij vertelde mij dat hij niet recht geweest was met de Heer

Waarom zou de evangelist zeggen dat hij zich 'niet voorbereid' had op de 'komst van de Heer', en dat hij daarom ineens heel verdrietig werd, omdat hij 'niet recht was geweest met de Heer', als er gn Opname zou zijn geweest? Het verdriet van de evangelist, alsmede zijn bekentenis dat hij zich niet voorbereid had, zou geen enkel nut hebben, als hij zich nergens op had hoeven voorbereiden, namelijk: de Opname!

Nog een bewijs voor het feit dat de Opname in Peters' visioen wel degelijk heeft plaatsgevonden, is de verklaring van de nieuwe wereldleider, de antichrist. Nogmaals een korte herhaling:

'Deze man was 'glad' en extreem overtuigend, en in staat alle problemen op te lossen. Hij was een buitengewoon goede communicator, en verklaarde dat het plotselinge verdwijnen van mensen God's oordeel over hen was. Dat hield me in mijn droom erg bezig, want ik begreep niet waarom hij dit zei.'

Waarom zou er wereldwijd paniek uitbreken, als er op begraafplaatsen (waar over het algemeen niet veel levenden rondlopen) plotseling de graven openspringen, lichamen tevoorschijn komen, en dan weer zouden verdwijnen? Hoeveel mensen zouden dit zien? Waarom zou er paniek uitbreken, als er voor de maatschappij zlf geen enkel gevolg is?

Dat zou echter wl heel logisch zijn, als de Opname -zoals de Bijbel zegt- pal na de opstanding der doden plaatsvindt. Dan zouden er overal plotseling levende mensen verdwijnen, uit het verkeer, uit kantoren, uit fabriekshallen, uit winkels, uit klaslokalen, noem maar op. Dr zou wl een sluitende verklaring voor moeten komen, en dan klinkt de verklaring van de antichrist heel logisch dat het "God's straf' zal zijn, dat die mensen verdwenen zijn.

Bovendien heeft hij het over de verdwijning van mensen: als het, zoals Peters gelooft, enkel en alleen op de opstanding der doden zou slaan, dan zou er A) niemand verdwijnen (want de doden waren al 'verdwenen' van de aardbodem), en B) geen mensen verdwijnen, om dezelfde reden, omdat het opgestane doden waren, met een veranderd lichaam. Uit het 'gewone leven' zou dus niemand gemist worden, en zou de maatschappij -na een vage verklaring over 'vreemde verschijnselen op begraafplaatsen'- weer gewoon zijn gangetje kunnen gaan.

Maar ik moet er bij benadrukken dat Peters' in zijn getuigenis heel duidelijk is, en eerlijk zegt dat hij niet lles gezien heeft, en ook niet lles heeft begrepen. Het is tevens duidelijk dat hij slechts een deel van de Grote Verdrukking heeft gezien, tot op het moment dat de antichrist opdracht zal geven om alle christenen op te pakken en te vermoorden.

Daarnaast noemt Peters nergens een tijdsperiode, wat betekent dat de opstanding der doden en de daaraan verbonden Opname, zowel aan het begin als halverwege de Grote Verdrukking zou kunnen gaan plaatsvinden. Gezien alle ontwikkelingen en gebeurtenissen in zowel de wereld als in het christendom en op Bijbels-profetisch vlak, geloof ik zelf dat dit moment nog hooguit enkele jaren van ons verwijderd is.

 

Xander - Bron:

I saw The Tribulation 1: ; I saw The Tribulation 2 ; I saw The Tribulation 3

I saw The Tribulation 4 ; I saw The Tribulation 5 ; I saw The Tribulation 6

I saw The Tribulation 7 ; I saw The Tribulation 8 ; I saw The Tribulation 9

I saw The Tribulation 10 ; I saw The Tribulation 11 ; I saw The Tribulation 12

I saw The Tribulation 13

 

 

Terug naar begin


Ik durf de naam buitenaardse wezens niet te gebruiken.

22-07-2010

In de eindtijd zal er een moment komen dat een soort mensachtige wezens naar deze wereld komen. Ik durf de naam buitenaardse wezens niet te gebruiken omdat het de mensen misschien afschikt verder te lezen. Het klinkt ook absurd. Toch is het waar. Ik maak deze conclusie door meerdere factoren. Ik zal ze eens vermelden; Enkele jaren geleden had ik een droom.

       

De wereld was ineens anders. De lucht was dreigend rood en het was ontzettend warm. Overal lag een laag poederijzer die verroert was waardoor ook de grond en de bomen een rode gloed hadden. Al het water was rood en roestig geworden. Dit kwam door grote machines die in het water landde. Er kwamen een deel mensen tot mij en mijn familie. Ze zeiden dat we weg moesten. We moesten het huis verlaten en de auto laten staan. We gingen naar de camping niet ver van hier naar de caravan waar inmiddels al vele mensen waren toegestroomd die ook hun huizen hadden verlaten. Overal spraken de mensen er over. Iedereen was bang en in paniek. Kinderen huilde en honger en dorst maakte het zwaar in de hete middagzon. Grote stalen (flatgebouwen) toornde uit zee. Erg vreemd was dat ik ook beelden zag van mensen in vreemde pakken met nog vreemdere wapens. Toch als ze op iemand schoren raakte die wel gewond maar hij ging niet dood. Zelfs niet door het hoofd of het hart. Het leek of niemand dood kon gaan.

Ik heb deze droom weggestoken en me er niet meer mee bezig willen houden tot ik op deze site las dat het betrekking zou kunnen hebben op de eindtijd. Ik ben ook blij dat ik die droom eindelijk heb kunnen plaatsen. Want als het zo onmogelijk was, waarom leek het dan toen zo reel en logisch?

 

Terug naar begin


Het westen van Nederland zag ik onderlopen.

19-05-2010

Je schrijft in deel 4 over een mogelijke poolverschuiving en een passerend hemellichaam in 2012. Al sinds m'n kinderjaren heb ik hier om de zoveel tijd gedetailleerde dromen over. Toen had ik niet het flauwste benul wat ik droomde en waar het mee te maken had. Maar de dromen zijn iedere keer hetzelfde, met dit verschil, dat ze wisselen per woonplaats. Ik ben namelijk een paar keer verhuist. Ik zag in mijn dromen, toen ik in het westen woonde, het westen van Nederland onderlopen. Niet met een tsunami, maar toch redelijke snel. Wel hebben de mensen nog genoeg tijd om naar de bovenverdieping van hun huis te vluchten.

Aan de hemel is zowel de maan als de zon te zien, maar ook een onbekend, 3e hemellichaam.  

Wat er echter eerst gebeurt: midden in de nacht zal opeens de zon opkomen. Iets van 3 uur 's nachts of zo. Mensen gaan stomverbaasd naar buiten en begrijpen niet wat er gebeurd. Dan komt het water. Aan de hemel is zowel de maan als de zon te zien, maar ook een onbekend, 3e hemellichaam. Eerst klein, maar deze wordt razendsnel groter, uiteindelijk groter dan de maan. Op dat moment breekt de hel los op aarde. Veel rampen, aardbevingen, mensen in paniek de straten op. En: ufo's in de lucht. Tevens zal er op mensen 'gejaagd' worden. Nu ik in het oosten des lands woon, kreeg ik laatst weer deze droom. Weer hetzelfde, met n verschil: geen water. In oosten dus geen water, dus het oosten loopt niet onder. 

Wel heb ik de afgelopen jaren een hele sterke droom van de opname gehad, half symbolisch, maar half erg overeenkomstig een aantal andere dromen die ik pas later onafhankelijk van diverse mensen kreeg opgestuurd. Het kwam er op neer dat we als christenen wel een moeilijke en erg spannende tijd gaan meemaken (ik zat met m'n dochter in een trein die op hol was geslagen, en n de trein was de sfeer erg dreigend), maar vlk voor het moment dat alles gaat losbarsten (geweld in de trein, en pal daarna een enorme treinramp) werden we ineens dwars door het dak naar boven getrokken, en besefte ik dat de opname plaatsvond. Beneden me, zag ik de trein vervolgens ogenblikkelijk ontsporen en in vlammen opgaan.

(Door EindtijdinBeeld.nl iets bewerkt, in verband met privacy)

Terug naar begin


 

 

In de auto omhoog.

Dinsdag, 26 jan. 2010.

Ik ben zelf een meisje van 15 jaar, en ben gedoopt. Ik was op vakantie met mijn familie. Ook mijn tante met haar 2 kleine dochtertjes was met ons mee. Iedereen rende bij ons de tent uit, want we zagen 1 super mega grote meteoriet. (Het zou ook een ster kunnen zijn).

EiB droom 01.jpg

Iedereen riep 'De Heer komt! Hij komt ons halen!'. Het was heel raar, maar wij renden allemaal in een 5 persoonsauto, en daar pasten wij met z'n 8en in. Toen voelde ik letterlijk dat we in de auto omhoog werden gedragen. En toen werd ik wakker!

Ik voelde mezelf zweven in bed! Het was super raar, maar een heerlijk gevoel! Het duurde maar 2 seconden of zo, en toen lag ik wel gewoon weer op mijn bed. Het was echt zo raar! Maar ik voelde het echt!

 

Terug naar begin


144 passagiers.

Zondag 29 november 2009

Ik had een droom vannacht, een droom van God, een boodschap die belangrijk is te brengen. De droom ging als volgt: 

Ik zat met allerlei mensen in een vliegtuig

Ik zat met allerlei mensen in een vliegtuig, een toeristenvlucht.  In de droom ging ik naar een exotische  bestemming en er waren 144 plaatsen.

Toen we gingen landen keek ik naar beneden, en zag dat we helemaal niet op de aarde landden, maar net onder de dampkring, op een landingsbaan van glas, en onder me zag ik alleen maar wolken. Iedereen stapte gewoon uit, en zag helemaal niet wat ik zag!

 Ik was bang en stapte niet uit, sterker nog, dat kwam niet eens in me op. Wat ik wel wist, was dat de andere 143 mensen vrolijk en zonder zorgen waren.  Terwijl ik me afvroeg hoe de mensen niet konden zien wat ik zag,  antwoordde  een stem: “Hoogmoed”.

Ik werd wakker, en dacht na over mijn droom. Ik dacht na over wat ik voelde bij deze droom, en dacht dat dit een waarschuwing was voor mij. Dat ik wellicht hoogmoedig werd.

Ik viel weer in een rusteloze slaap.  Voor ik weer in een diepe slaap viel,  zag ik een beeld van een kroon, en er was een stem die zei: Hoogmoed komt voor de val. (Spreuken 16:18) daarna het opschrift: Jeremia 3: 7.

Ik kon toen niet meer verder slapen en ben Jeremia 3: 7 gaan lezen. Er stond:

En ik zeide: nadat zij dit alles gedaan had, Keer weder tot Mij, maar zij keerde niet weder. En dit zag Juda, haar trouweloze zuster.

Ik ben daarna gaan bidden, en vroeg God wat de droom  betekende, het was mij meteen duidelijk wat de hoogmoed en het vliegtuig symboliseerde.  De mensen in het vliegtuig zijn de mensen die nog niet tot Christus zijn gekomen. Dat zijn er 143!  Dus als 144 voor het getal van alle mensen van de wereld zou staan,  zijn er 143 niet gered! (In  Daniel 12: 11-13 staat: Velen zullen zich laten reinigen en louteren, maar de goddelozen zullen goddeloos handelen, en geen der goddelozen zal het verstaan, maar de verstandigen wel. Dit is dus wat er in het vliegtuig gebeurde!

Ik zag wat er gebeurde, maar de goddeloze mensen niet! Ook zit er nog een tweede verdieping in de droom; nl. de 144.000 moeten klaar zijn!

Handelingen 2:17: "En het zal zijn in de laatste dagen, zegt God, dat Ik zal uitstorten van mijn Geest op alle vlees; en uw zonen en uw dochters zullen profeteren, en uw jongelingen zullen gezichten zien, en uw ouden zullen dromen dromen."

In de Openbaringen 14:1-5

staat:  Toen zag ik dit: het lam stond op de Sion, en bij het lam waren honderdvierenveertigduizend mensen die zijn naam en die van zijn Vader op hun voorhoofd hadden. 2 Ik hoorde uit de hemel een geluid komen dat klonk als het geluid van geweldige watermassa’s, van zware donderslagen; het klonk als het geluid dat muzikanten maken die op de lier spelen. 3 Er werd voor de troon en voor de vier wezens en de oudsten iets gezongen dat leek op een nieuw lied. Niemand kon het lied begrijpen, behalve de honderdvierenveertigduizend mensen die van de aarde zijn vrijgekocht. 4 Dat zijn degenen die zich niet met vrouwen hebben afgegeven maar maagdelijk zijn gebleven. Zij volgen het lam waarheen het maar gaat. Ze zijn uit de mensheid vrijgekocht om als de eerste opbrengst te worden aangeboden aan God en aan het lam. 5 Geen leugen komt over hun lippen, er valt niets op hen aan te merken.

Dat betekent dat God wil dat de mensen in de wereld zich bekeren. Want de maat is vol.

De tijd is aangebroken.

 

Zijn de 144.000 dan nog niet klaar? Misschien wel, maar wat me echt op het hart werd gedrukt, was dat de mensen die van de wereld zijn, God absoluut niet zien, ze leven alleen maar voor zichzelf, en geloven niet meer in een God. Daarom zegt God, de maat is vol!

Wat betekent de kroon in deze droom?

De kroon staat ook wel voor autoriteit, De AUTORITEIT Van Jezus Christus.

Deze kroon slaat op drie versen in Openbaringen:

Op 2:10 Wees niet bevreesd voor hetgeen gij lijden zult. Zie, de duivel zal sommigen uwer in de gevangenis werpen, opdat gij verzocht wordt, en gij zult een verdrukking hebben van tien dagen. Wees getrouw tot de dood en Ik zal u geven de kroon des levens.

Op 3:11  Ik kom spoedig; houd vast wat gij hebt, opdat niemand uw kroon neme.

Op 6:2  En ik zag, en zie, een wit paard, en die erop zat, had een boog en hem werd een kroon gegeven, en hij trok uit, overwinnende en om te overwinnen.

en zag dat we helemaal niet op de aarde landden, maar net onder de dampkring, op een landingsbaan van glas 

De allerbelangrijkste boodschap:

Zie er op toe dat U sterk staat in Jezus Christus! En zorg dat u overwint.

Sta in de kracht van Jezus Christus, laat ons klaarstaan als de wijze maagden in  Mattheus vers 25 1-13.

Wij moeten leren de geestelijke strijd te overwinnen. Wij hebben de autoriteit in Jezus Christus!

 

Terug naar begin


Twee dromen.

Engels des doods!

Ze zag een engel verschijnen in een wolk van mist. De engel trok van huis naar huis en iedereen werd gedood, de ramen van ieder huis waar deze engel langs was geweest werden zwart.

De engel kwam ook bij haar, ze zag de mist al onder haar deur door komen, ze was zo enorm bang dat ze al haar sieraden afdeed en lofliederen ging zingen. En de engel ging haar voorbij en ze stierf niet.

 

Soldaten met gasmaskers en een leger moordende honden.

Toen ze begon met dromen trof ze zich zelf aan samen met een vriendin en een vrouw met een baby boven op haar eigenkast die op haar eigenkamer staat, alleen deze kast stond nu in een onbekende ruimte.Ze waren intens bang en ze verscholen zich voor soldaten met gasmaskers op die met honden zonder vacht waar van het spierweefsel te zien was, deze honden hadden enorme littekens en hechtingen.

Buiten hoorde ze intens gegil van mensen. Deze soldaten met de honden trokken door de straten om iedereen te zoeken en te doden met de honden, ze snapte alleen niet waarom. In die zelfde kamer verscheen een jongen die haar vertelde dat deze droom die ze droomde echt is en dus geen droom is. De soldaten met de honden bleven net zo lang tot de meeste mensen die buitenwaren verscheurd waren, er waren enkele die overbleven.

Buiten was ook een man die zich verstopt had in een ton en de soldaten gingen met de honden aan hem voorbij en ook hij bleef gespaard. Na een tijdje vluchten zij en haar vriendin naar de auto van haar vriendin, de lucht buiten zag er enorm dreigend uit als of er een enorme onweerbui aankwam.

En daar stopte de droom.

 

Terug naar begin


De golf van intense haat tegen Christenen.

Het zal zo rond de eeuwwisseling geweest zijn denk ik dat ik in een visioen een steen zag, die in een gat viel; het was een soort hele lange smalle koker die op een punt liep; de steen was diepzwart en ik zag dat terwijl de steen viel, hij steeds won aan massa, met als gevolg dat hij steeds zwaarder en groter werd en hij was totaal niet meer te houden was ...Het ging steeds sneller  en sneller.....
De gedachte hierbij was dus dat hoe zwaarder de steen, hoe sneller het ging. God liet mij zien dat we in een enorme stroomversnelling terecht gaan komen (daar zitten we nu 9 jaar later inmiddels volop in) en dat we NU in moeten  stappen ;wat vroeger in 100 jaar gebeurde gebeurt nu in 10 jaar, en wat nu in 10 jaar gebeurt, gebeurt nu in 1 jaar.  Er is maar heel heel weinig tijd meer.

...een huizenhoge golf...

Van de week werd ik bepaald bij een enorme huizenhoge golf die op het punt staat los te barsten in de geestelijke wereld; ik ervoer in de geest dat het de golf van vervolging en intense haat tegen de christenen is; de eerste spetters zijn al voelbaar; dit is niet zo leuk om te horen....laten we werken zolang het nog dag is want er komt een nacht dat niemand werken kan......maak je riemen vast in Jezus alleen...

Terug naar begin


Een afschuwelijke slachting.

Ik keek vanuit een grootte hoogte neer op een klein dorp ik kon de straten goed zien en het dorp lag aan water dat was aan de linker kant van het dorp. Aan de rechterkant van het dorp was een rivier en ik zag een brug deze was geblokkeerd. Er vond een afschuwelijke slachting plaats in het dorp  er werden mensen vrouwen mannen en kinderen vermoord en ik schreeuwde naar mensen die op de brug stonden, waarom er niemand ging helpen, maar deze mensen stonden voor die blokkade en konden niks doen, en ze moesten toekijken, ik riep

Massa slachting in de tweede wereld oorlog.

En begon God aan te roepen om hier een einde aan te maken, en ik begon hard te schreeuwen en te huilen en smekende naar God stop stop laat het alstublieft ophouden….. en na een poosje hielt het op, en ik werd naar beneden gebracht en de blokkade was weg en de mensen kwamen naar mij toe, ik kreeg een opdracht om met die mensen door de straten te gaan en aan de overlevende te vragen of ze geloofden en een ieder die ja zei daar stonden de doden en gewonden weer op en werden herenigd met de familie en we gingen met gejubel en gejuich door de straten er vond een ware genezing plaats, en ons hart werd vervuld met blijdschap.

 

Het tweede gedeelte van mij droom,

Het kleine beest.

Ik keek in een donkere kamer en zag een beest aan de linker en rechter kant zitten en aan het hooft keek ik tegen de achterkant aan van een lege stoel, er ging een deur open precies tegen over de lege stoel en er kwam een ander groot beest de kamer in lopen en liep naar de lege stoel, plots zag ik een kleiner beest achterhem en het grootte beest sloeg met zijn arm naar achteren zonder om te draaien en stak het kleinere beest dood en liep zonder aarzeling naar de lege stoel en ging zitten.

 

Het derde gedeelte van mijn droom

Het grote beest.

Het grootte beest uit de tweede gedeelte liep naar een kamer en ging zitten op een bank en er kwam een grote huis kat op de leuning bij hem zitten en legde tegen hem aan er gebeurde niks er was stilte en rust. Sommige delen van de droom zou ik wel kunnen begrijpen, maar deze droom was net echt want ik werd huilend wakker en het was de eerste keer dat ik gedroomd had.

 

Terug naar begin


 

 

Oog in oog met de antichrist.

Ik was in een groot gebouw zonder uitgangen met allerlei kamers. Ik liep eerst rond en deed me voor als de rest van de mensen die er ook rondliepen, mensen in nette kleding, zakenmensen. Later rende ik en kwam ik bij een aantal trappen. Ik liep naar beneden en stond daar oog in oog met de antichrist. Ik weet niet waarom ik wist dat het de antichrist was, ik voelde het.

De antichrist uit de film Left Behind

Ik heb ook geen idee hoe hij er uit zag in mijn droom, ik wist alleen precies wie het was. Hij vroeg mij wat, kan me niet meer herinneren wat. Ik weet wel dat ik meteen getuigde van Jezus Christus. Dat Hij de zoon van God is, en dat Hij voor ons is gestorven en weer opgestaan, dat Hij ten hemel is gegaan en ons zal komen halen. Dat ik Hem verwacht. Toen zag ik een grote lichtflits en werd ik wakker.

Terug naar begin


Legioenen ruimteschepen.

Al enkele malen droomde ik dat legioenen ruimteschepen in de lucht kwamen, strijdend met elkaar. Uit de schepen komen figuren. Langzaam dalend, in de mensen massa. Verschillende mensen werden aangesproken om mee te gaan de schepen in. Ook werden mensen mee genomen de ondergrondse in zoals het leek. Angstig was dit beeld. Het beeld van de mensen die naar de schepen gingen gaf vrede. Ik heb deze droom nu al verschillende keren gehad. De laatste keer was het echt heel reel. Ik kan mij deze dromen helder herinneren, meer dan andere dromen.

Ruimteschepen

Terug naar begin

 


Toen zag ik Hem op een wolk verschijnen.

Zo rond de zomer 2008 droomde ik over de wederkomst van de Heere Jezus. In mijn droom bevond ik mij in een stad. Het was bijna donker. Het kan zijn dat het bijna nacht was, maar het kan ook een zonsverduistering zijn geweest. Ik liep in paniek de straat op, want door een aardbeving stortten de gebouwen om mij heen in. Het was een complete chaos in de stad. Sommige gebouwen stonden in brand, over al was rook en het leek net een oorlogssituatie. Iedereen rende in paniek rond, op zoek naar een schuilplaats. Ineens zagen we een stralend wit licht aan de hemel. Voordat ik de Heere Jezus zag, ging het als een flits door mij heen dat dit moment nu was aangebroken.

Toen zag ik Hem op een wolk verschijnen.

Toen zag ik Hem op een wolk verschijnen. In plaats van dat ik blij was, wilde ik mij verstoppen. Toen ik wakker werd, besefte ik ook waarom ik op dat moment zo bang was. Ik verstopte mij, omdat ik mij voor de Heere schaamde. Er was namelijk nog een grote zonde in mijn leven, die ik op dat moment nog niet kon laten. Deze droom was daarin een grote ommekeer. Ik wilde mij nooit meer zo bang voelen als in die droom en mij zo schamen om Jezus Christus onder ogen te komen. Ik denk dat dit besef, dat Jezus Christus werkelijk ieder moment terug kan komen, voor ons een grote stimulans is om niet meer te zondigen. Ook al zijn wij gered, we willen ons toch niet hoeven schamen bij zijn terugkomst?

Een tijdje later droomde ik weer dat de wederkomst erg nabij was. Ineens vielen er kometen uit de hemel, het kunnen ook sterren zijn geweest, zoals in de bijbel staat, en weer was er grote paniek op de aarde.  

 

Terug naar begin


De Heer komt eraan, laten we klaar staan!

..heb laatst een droom gehad, ik zag de maan vol en wit..er waren geen sterren en ik keek 2 keer naar de maan..toen werd de maan langzaam vuriger van onderaf...en weg was het..ik zat daarna in een kamer met christenen en niet-christenen...en ik was  heel enthousiast van binnen..maar schaamde me eerst nog een beetje wilde niet te hard schreeuwen..ik riep: DE HEER KOMT ERAAN,,DE HEER KOMT ERAAN LATEN WE KLAAR STAAN!!! al gauw was mijn schaamte vervangen door echte vreugde en vrede van binnen..en ik schreeuwde het dus uit op een gegeven moment!!

ik riep: DE HEER KOMT ERAAN,,DE HEER KOMT ERAAN LATEN WE KLAAR STAAN!!!

Deze droom, voelde intenser als andere dromen, en ik beleefde het echt leek wel!

Dit was van zaterdag op zondagnacht...ik ging naar de kerk, en onder het aanbidden dmv zingen..voelde ik aandrang om het mee te delen..maar ik wilde eigenlijk niet! Maar de drang was sterker en ik voelde dat ik het gewoon moest doen..en het werd zeer goed ontvangen hoor!!

 

 

Terug naar begin 


Droom over de twee getuigen.

Voor een aantal maanden geleden heb ik een droom gehad over de twee getuigen, die, omdat het mij zo trof, is blijven hangen.

Ik was op een plek dat erg veel weg had van een mooie park. Niet zo maar een park, maar een park die in de zomer je een ander gevoel geeft dan eentje in de winter. Het was er behaaglijk en rustig en vredig. Ondanks dat er jongentjes aan het voetballen waren en overal wat mensen verspreidt met elkaar spraken was het er rustig en vredig.

Hoeveel mensen daar nu precies waren weet ik niet. Maar tussen de mensen door liepen twee mannen die opvielen door hun kleding en hun voorkomen. Zij droegen een soort van juten- canvasachtige zakken als kleren. Het deed mij sterk denken aan van die aardappelzakken of zwarte pieten zakken, maar dan wat lichter van kleur. Om hun middel hadden zij dikke ruwe gevlochten touwen, met een knoop aan de voorzijde.

Het zag er niet echt mooi uit, maar wie zij waren, hun voorkomen, maakte het plaatje helemaal anders. Ik sprak met een van de twee en zag voor mij een man van ongeveer 40 jaar, met een korte zwarte baard en zwart haar. Ik weet niet precies waar we over spraken maar merkte dat deze man volkomen toegerust was op zijn taak. Deze volkomen toerusting had ik nog nooit eerder gevoeld. Ik wist zeker dat deze man helemaal klaar was voor zijn taak, het aankon en nog veel meer van dat soort dingen.

Hij nam afscheidt, samen met de andere man, van de mensen die daar waren. Zoals in de meeste parken, had ook dit park een vijver. Het was geen grote vijver, maar de vijver in dat park maakte een definitieve scheiding in het park. De twee mannen stapten in een klein bootje en voeren naar de andere kant van de oever. Zij werden tot aan de overkant door de mensen in het park uitgezwaaid.

Melle Velema.

 

Terug naar begin


Mijn kinderen!!!

Ik groeide op in de jaren '60. Verzet tegen mijn ouders, de leraren, de maatschappij: ook ik deed volop mee. Het was een tijd van revolutie onder de jeugd.

Als je 16/17 bent beschik je over een scherp verstand en een enorme levenswijsheid. Tenminste: dat meende ik toen... Overal zag je hippies, wereldhervormers. Dat zag ik wel zitten! Wat mij erg in hen aantrok was de geweldloosheid, Make peace, not war! (oh yeah!)

Ik ben opgegroeid in een positief Christelijk gezin. Ging al in de wandelwagen naar de kerk. Dan leer je alle ins en outs kennen! Ik kon achter de schermen kijken en zag in veel Christelijke gezinnen hoe de ouders hun opstandige kinderen met de moed der wanhoop probeerden te beteugelen. Dat resulteerde dan in nare thuissituaties; boze vaders en moedes, wanhopige en dwarse pubers. Zondags in de kerk zag ik ze weer: blij zingend en getuigend!

Aangezien ik dacht dat ik in alles gelijk had (ben altijd al bescheiden geweest, dank u) vond ik die mensen hypocriet. Ik besloot liever de kant van die zachtaardige hippies te kiezen. (dat verlangen is diep ingedrongen blijkbaar: op mijn 54e heb ik lang (nu grijs) haar, een baard, oorringetjes etc.) (hahaha...)

In die tijd heb ik in mijn jeugdige overmoed en arrogantie zelfs mijn vuist omhoog gestoken en God vervloekt...

Ik was 17 jaar toen mijn vriendin meldde dat ze in verwachting was. In die tijd betekende dat 'een moetje'. We wilden geen schuld belijden (voelden ons ook niet schuldig) dus trouwden we 'voor de wet' en lieten de kerk achterwege. Letterlijk, want de dag van mijn huwelijk vertelde ik mijn ouders dat ik niet meer geloofde en dus niet meer in de kerk zou komen. (wat kun je wreed zijn op zo'n leeftijd!)

We kregen een dochtertje in 1973 en twee jaar later een zoontje. (nu ik er over nadenk: ik wilde niet geloven, wilde er met niemand (geen Christenen!) over praten, maar getuigde wel tegen mijn buurman en bad zelfs voor hem in die jaren, zie het verhaal 'buurman de hippie') (Vreemd h?) In 1977 verhuisden we van Haarlem naar de Achterhoek. Het was in 1978 dat ik de droom kreeg.

Ik droomde dat ik de hemel zag opengaan. Ik zag hoe de Heer Jezus aan het firmament verscheen en ik zag een menigte engelen. Het was een prachtig gezicht; heel licht! Hoe de rest van de omgeving eruit zag weet ik niet; dat was donker, zeker vergeleken met het licht aan de hemel. Ik voelde hoe een enorme blijdschap door mij heen stroomde toen ik me realiseerde dat de Heer Jezus gekomen was voor Zijn gemeente. Ik wist (op dat moment in mijn droom) met grote zekerheid dat ik een kind van God was; ik had al op zeer jonge leeftijd mijn hartje aan de Heer gegeven. Hoewel ik al vijf jaar niets van het geloof had willen weten, wist ik in mijn droom heel zeker dat ik mee zou gaan. Tegelijkertijd drong het tot me door dat ik onze kinderen niets had verteld over het geloof. Helemaal niets! En -naast die grote blijdschap- vulde een even grote angst mijn hart: mijn kinderen!!!

En -naast die grote blijdschap- vulde een even grote angst mijn hart: mijn kinderen!!!

Zo werd ik wakker met een vreemde mengeling van enorme blijdschap en afschuwelijke angst.

Ik was niet bepaald dankbaar voor die droom. Ik heb het in mijn arrogantie God zelfs verweten! 'Waarom gebruikt U de liefde voor mijn kinderen om mij terug te trekken tot u?' Het was volkomen duidelijk voor mij, dat de Heer me die droom had gegeven om te laten zien wat in de toekomst zou kunnen gebeuren. Mijn vrouw en ik waren behouden, als kind al, maar onze kinderen hadden het nodig dat iemand ze het Evangelie doorgaf! Uiteindelijk heb ik 'toegegeven' en het vreemde is dat ik een enorme blijdschap kreeg. Ik kon niet meer zwijgen over mijn hernieuwde geloof!

Wel heb ik jaren de angst gehad dat ik verloren was, doordat ik God had durven vervloeken. Wat heb ik veel tranen gestort daarover! Nu ik dit typ krijg ik nog weer tranen in mijn ogen. Ik heb lang geloofd dat God me de genade bewees dat ik een getuige in ons gezin mocht zijn, maar dat ik zelf verloren was. Pas vele jaren later heb ik met volle overtuiging durven geloven dat God mij echt mijn vreselijke zonde had vergeven.

 

Terug naar begin


het begint al.. wegwezen hier…

Ik stond in een grote zaal bovenin een gebouw, er was geen uitgang,
behalve een trap naar beneden. Er waren zakenmensen. Ik stond te praten met een van hen en het ging over geld en cijfers en crisis. Ik werd bedroefd dat men hier mee bezig was en dat men het niet snapte wat er ging gebeuren. Ik draaide mij om en haastte me naar beneden. Dit was een brede trap (zoals je weleens in een warenhuis ziet) met diverse plateaus. Ik moest een eind naar beneden en onderaan zag ik licht onder het plafond doorkomen. Daar was de uitgang. Halverwege de trap begon het te kraken. Ik dacht dat zijn de koeling en cv installatie..  of niet.. nee, het begint al.. wegwezen hier…

Trappen zoals je die in een warenhuis ziet.
Terug naar begin